NFL: Το “αντίο” του Ροθλισμπέργκερ

Dimitris_Betarades
Δημήτρης Βασιλάκος
Ανανεώθηκε:
NFL slider
  • Το πρόγραμμα της 17ης (προτελευταίας) αγωνιστικής ολοκληρώνεται τα ξημέρωματα με το ντέρμπι στο Πίτσμπεργκ

ΠΙΤΣΜΠΕΡΓΚ ΣΤΙΛΕΡΣ  – ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ ΜΠΡΑΟΥΝΣ  (04/01, 03:15)

  • Ντέρμπι της AFC North. Στις 31 Οκτωβρίου οι Στίλερς επικράτησαν στο Κλίβελαντ με 10-15, αλλά πέρσι για τον wild card γύρο των playoffs, οι Μπράουνς επικράτησαν στο Πίτσμπεργκ 37-48! Είχαν προηγηθεί 16 συνεχόμενες εντός έδρας νίκες για τους Στίλερς στα μεταξύ τους παιχνίδια!

ΣΤΙΛΕΡΣ (7-7-1):

Σε ρόλο κομπάρσου στο “Arrowhead” την προηγούμενη Κυριακή οι Στίλερς, ουδέποτε μπήκαν στη διεκδίκηση της νίκης, έχαναν 14-0 στην 1η περίοδο, 23-0 στο ημίχρονο από τους Τσιφς που παρατάχθηκαν ουσιαστικά δίχως τα δύο καλύτερα επιθετικά τους όπλα! Αναιμική η άμυνά τους, δεν κατάφεραν να προβληματίσουν στο παραμικρό το Μαχόουμς, είχαν ξανά προβλήματα στο έδαφος. Επιθετικά ήταν ξανά ασύνδετοι, δίχως εύκολες επιλογές για τον Ροθλισμπέργκερ, ο οποίος δεν προστατεύθηκε καλά σε ένα ακόμη παιχνίδι. Το μοναδικό τους touchdown στο παιχνίδι ήρθε στο τελευταίο drive, όταν όλα είχαν κριθεί. Για 5ο διαδοχικό παιχνίδι δεν σκοράρουν touchdown στο πρώτο ημίχρονο!

Μετά τα χθεσινά αποτελέσματα χρειάζονται ένα μίνι-θάυμα για να προκριθούν στα playoffs, εκτός από το δικό τους 2/2 απόψε και στη Βαλτιμόρη, θα πρέπει να ηττηθούν και οι Κολτς από τους θλιβερούς Τζάγκουαρς την τελευταία αγωνιστική.

Όλα δείχνουν πως ο Ροθλισμπέργκερ θα αποχωρήσει από τον ενεργό δράση μετά την ολοκλήρωση της σεζόν, άρα το σημερινό παιχνίδι θα είναι το τελευταίο του μπροστά στο κοινό της ομάδας.

  • Τελευταία αποτελέσματα: 41-10 @ Μπένγκαλς, 20-19 Ρέιβενς, 36-28 @ Βάικινγκς, 19-13 Στίλερς, 36-10 @ Τσιφς
  • Ιατρικό Δελτίο: Εκτός αποστολής ο Τζόνσον (linebacker), αμφίβολος ο Γκριν (OL). Στην Covid λίστα οι Μπάνερ (OL), Γουόρμλεϊ (DL), Μπους (linebacker), Σόμπερτ (linebacker), Μολέτ (cornerback). Μακροχρόνια εκτός οι Τούιτ (DL), Αλουάλου (DL), Ίμπρον (tight end), Φίνι (OL), Σμιθ-Σούστερ (receiver)
Πίτσμπεργκ Στίλερς – Κλίβελαντ Μπράουνς στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΠΡΑΟΥΝΣ (7-8):

Playoffs τέλος για τους Μπράουνς, τα χθεσινά αποτελέσματα τους έθεσαν και μαθηματικά εκτός postseason και πηγαίνουν στο σημερινό ντέρμπι μόνο για το γόητρο και την αποφυγή της τελευταίες θέσης στην division.

Αδίκησαν τους εαυτούς τους συνολικά στη σεζόν και στο τελευταίο τους παιχνίδι, ανήμερα Χριστουγέννων στην Γκριν Μπέι. Στάθηκαν πολύ καλά απέναντι στην ομάδα με το καλύτερο ρεκόρ στη λίγκα, έβγαλαν χαρακτήρα επιστρέφοντας από το -12 στο ξεκίνημα του ημιχρόνου και είχαν την τελευταία κατοχή για να πάρουν τη νίκη με field goal στη λήξη, αλλά ο Μέιφιλντ υπέπεσε σε ένα ακόμη λάθος. Με τέσσερις interceptions ολοκλήρωσε το παιχνίδι ο QB των Μπράουνς πετώντας στα σκουπίδια την εξαιρετική απόδοση του run game. 219 γιάρδες κατέγραψαν οι Τσαμπ και σία στο έδαφος κι όμως ο κόουτς Στεφάνσκι έκλεισε το ματς με συνεχόμενες πάσες, παρότι υπήρχε άφθονος χρόνος να “ταΐσει” κι άλλο τους RBs του για να κερδίσει τις απαραίτητες γιάρδες στο τέλος.

Συμπαγής η άμυνά τους σε ένα ακόμη παιχνίδι, παρότι ο ηγέτης Γκάρετ ήταν ωσεί παρών με ενοχλήσεις στον προσαγωγό, δεν επέτρεψαν στον Ρότζερς να τους εκθέσει.

  • Τελευταία αποτελέσματα: 13-10 Λάιονς, 16-10 @ Ρέιβενς, 24-22 Ρέιβενς, 14-16 Ρέιντερς, 24-22 @ Πάκερς
  • Ιατρικό Δελτίο: Εκτός αποστολής οι Χάρισον (safety), Χιλ (cornerback), Τζόνσον (safety). Αμφίβολοι οι Χαντ (RB) και Τζάκσον (DL). Μακροχρόνια εκτός οι Κόνκλιν (OL), ΜακΚίνλεϊ (DL), Χάμπαρντ (OL).

Δείτε τα Προγνωστικά NFL

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:

Χάνει από την αίγλη του το σημερινό ντέρμπι μετά τα χθεσινά αποτελέσματα, μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον πλέον για τους Στίλερς και γι αυτό προφανώς οι γηπεδούχοι γύρισαν φαβορί στις αποδόσεις των book. Παρότι δεν αποτυπώνεται στο ρεκόρ τους, οι Μπράουνς είναι καλύτερη ομάδα και το γεγονός ότι δεν θα υπάρχει άγχος για το αποτέλεσμα πιθανώς να τους κάνει καλό. Η άμυνα των Στίλερς έχει σταθερά προβλήματα στην αντιμετώπιση του run game, τα τρεξίματα του Τσαμπ μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Από την άλλη, η secondary των Μπράουνς έχει σημαντικές απουσίες, ο Γκάρετ δεν είναι στο 100% για να ασκήσει την πίεση που χρειάζεται και προβλέπουμε εν μέρει “vintage” εμφάνιση από τον Ροθλισμπέργκερ στο πιθανότατα αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του στο Πίτσμπεργκ. Προσαρμόζουμε τα όρια και επιλέγουμε το συνδυαστικό Μπράουνς +3.5 & Over 33.5 σε απόδοση 2.05.

Πίτσμπεργκ Στίλερς – Κλίβελαντ Μπράουνς στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ