*23η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Ντόβερ – Ντάγκεναμ 0-2

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Ντάγκεναμ επικράτησε 1-0 εντός έδρας της Ολντερσοτ, πετυχαίνοντας τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ γενικώς είναι αήττητη στα τέσσερα τελευταία 90λεπτα της. Και ειδικά στο γήπεδό της έχει δύο σερί νίκες στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της εκεί.

Είναι στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα, με την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, στην 8η θέση, σε απόσταση βολής – «αναπνοής», στο -1 συγκεκριμένα, από την έβδομη και τελευταία θέση που οδηγεί στα πλέι οφς για την άνοδο.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Ντάγκεναμ κέρδισε 1-0 εντός έδρας την Ολντερσοτ, χάρη σε ένα τέρμα του Μπαλάντα στο 39ο λεπτό, αντέχοντας στην σχετικά μικρή πίεση που της άσκησε στη συνέχεια η αντίπαλος της, προσπαθώντας να ισοφαρίσει.

Ντάγκεναμ Στατιστικά

*Εχει τρία σερί under 2,5 (δες το στην Betshop)

*Εχει 8/12 over 2,5 εντός έδρας, 8/11 στο πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΝΤΟΒΕΡ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Ντόβερ ολοκλήρωσε το 2021 χωρίς νίκη, χάνοντας και από την Γουόκινγκ με 3-2 εκτός έδρας, αν και πάλεψε αρκετά. Όμως δεν απέφυγε τελικά μία πέμπτη συνεχόμενη ήττα, 19η σε 24 παιχνίδια μέσα στη σεζόν! Και από αυτές, οι εννιά έχουν έρθει σε 11 αγώνες που έχουν δώσει μακριά από το γήπεδο τους.

Φυσιολογικά λοιπόν παραμένει ουραγός, με την χειρότερη άμυνα και επίθεση του πρωταθλήματος, έχοντας ακόμη μείον βαθμούς, ούσα στο -8 αυτή τη στιγμή, απέχοντας 24 βαθμούς από μία θέση παραμονής και μόνο με θαύμα θα καταφέρει να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμού οι αμυντικοί Γκριν, Τζόνσον, Μόουζες, ο επιθετικός Γκρέγκορι και ο μέσος Μπραμπλ, ενώ στον τελευταίο αγώνα χτύπησε και ο αμυντικός Γουντ με τη συμμετοχή του απόψε αμφίβολη. Αλλά έγινε καλά και επιστρέφει ο γκολκίπερ Παρκς. Και σαν να μην της έφταναν τα αγωνιστικά προβλήματα, ζήτησε και πήρε πίσω τον επιθετικό και πρώτο σκόρερ της, Κοσγκρόουβ, η Γουίμπλεντον στην οποία ανήκει.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Ντόβερ έχασε 3-2 εκτός έδρας από την Γουόκινγκ, παρόλο που πάλεψε, ισοφάρισε με τον Γκούντμαν στο 11’ το τέρμα που είχε δεχθεί από τον Κρέτζμαρ με πέναλτι στο 6’, γλίτωσε αργότερα από το δοκάρι της, ενώ αφού δέχθηκε δύο γκολ ακόμη από τον Εφιόνγκ (34’, 60’), μείωσε με τον Χάνσον στο 87ο λεπτό στο τελικό σκορ.

Ντόβερ Στατιστικά

*Εχει 4/6 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*Εχει 8/11 G/G εκτός έδρας, 8/10 στο πρωτάθλημα.

Ντάγκεναμ – Ντόβερ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ