*Φάση των “16” στο κύπελλο Πορτογαλίας. Πρόκειται για μονή αναμέτρηση, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια, ακολουθεί ημίωρη παράταση και εφόσον χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.

*Η ομάδα που θα προκριθεί στα προημιτελικά, θα αντιμετωπίσει την Τοντέλα.

*Ισόπαλα και χωρίς σκορ ολοκληρώθηκαν και τα τρία τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΡΙΟ ΑΒΕ ΑΝΑΛΥΣΗ (B’)

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τη Ρίο Άβε, μετά από τρεις διαδοχικές ήττες σε όλες τις διοργανώσεις. Την Κυριακή, η ομάδα του Λουίς Φρέιρε φιλοξενήθηκε από την Κάζα Πία, για τη δεύτερη κατηγορία, στην έδρα της οποίας επικράτησε με 0-1. Ευκαιρίες και από τις δυο πλευρές, ωστόσο η ίδια αποδείχθηκε πιο εύστοχη στην τελική προσπάθεια και επικράτησε στις λεπτομέρειες.

Κάπως έτσι, έφτασε τους 27 βαθμούς και βρίσκεται στην τρίτη θέση της κατάταξης, την οποία και μοιράζεται με την Κάζα Πία, ούσα παράλληλα στο -6 από την κορυφή. Επικράτησε στα τέσσερα από τα έξι τελευταία εντός της, έχοντας υποστεί ωστόσο και δυο ήττες. Στον προηγούμενο γύρο του κυπέλλου, άφησε εκτός συνέχειας την Ολανένσε (2-1 εντός). Τη Δευτέρα ανακοίνωσε την απόκτηση του Καμερουνέζου εξτρέμ, Φαμπρίς Ολινγκά, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Μουσκρόν.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 0-1 επί της Κάζα Πία, για το πρωτάθλημα. Το τέρμα του Πέδρο Μέντες στο 57ο λεπτό, έκρινε και την αναμέτρηση.

Ρίο Άβε Στατιστικά

*Με No Goal και Under 2.5 ολοκληρώθηκαν τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της. (δες το στην Pamestoixima.gr)

*Με Over 2.5 ολοκληρώθηκαν τα 9/10 τελευταία εντός παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ ΑΝΑΛΥΣΗ (Α’)

Σε αγωνιστική κρίση εξακολουθεί να βρίσκεται η Μπελενένσες, ερχόμενη από τρεις διαδοχικές ήττες. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της, την περασμένη Κυριακή, η ομάδα του Φιλίπε Καντίντο φιλοξενήθηκε από τη Μπράγκα, για το πρωτάθλημα, στην έδρα της οποίας ηττήθηκε με 1-0. Βρέθηκε πίσω με το “καλημέρα”, δεν κατάφερε να δείξει κάτι αξιόλογο για να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω, ενώ στάθηκε τυχερή που έμεινε χαμηλά το σκορ.

Τρίτο σερί ματς που δεν σκοράρει, ενώ με μόλις οκτώ βαθμούς διατηρείται στην τελευταία θέση της κατάταξης. Πανηγύρισε ένα διπλό στις τέσσερις πιο πρόσφατες εξόδους της (1-1-2) κι αυτό ήταν για τον προηγούμενο γύρο του κυπέλλου, όταν και επικράτησε με 3-5 στην έδρα της Κάλντας. Στα ευχάριστα για τον Καντίντο, το γεγονός ότι θα έχει στη διάθεσή του τους Γιάγια Σιτόλε και Σάφιρα. Αντιθέτως, εκτός παραμένουν οι τραυματίες Φρανσισκο Τεϊσέιρα, Σάντρο και Καμάτσο.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 1-0 από τη Μπράγκα, για το πρωτάθλημα. Το τέρμα που δέχθηκε στο πρώτο μόλις λεπτό, στάθηκε αρκετό για να κρίνει και την αναμέτρηση.

Μπελενένσες Στατιστικά

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/4 τελευταία εκτός παιχνίδια της.

Ρίο Άβε – Μπελενένσες στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ