17η αγωνιστική 

*Κεκλεισμένων των θυρών.

*7/9 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με νικητή τον γηπεδούχο!

*4/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με 2-3 γκολ

Δείτε τα Προγνωστικά Ολλανδίας

ΤΣΒΟΛΕ ΑΝΑΛΥΣΗ

Οδυνηρή ήττα υπέστη στο «εξάποντο» παραμονής απέναντι στην Φορτούνα Σιτάρντ το περασμένο Σάββατο, αφού ηττήθηκε με 0-1 στην έδρα της και πλέον θα χρειαστεί ριζικές αλλαγές στο επόμενο διάστημα, αν δεν θέλει να επιστρέψει μετά από μια δεκαετία στην δεύτερη κατηγορία. Οριστικά ουραγός του πρώτου γύρου με μια αγωνιστική να απομένει. Παρά την δυσμενή της θέση, στο κύπελλο συνέτριψε μετά την Ντε Γκράαφτσαπ και την Μάαστριχτ με 4-0. Ήταν κυρίαρχη και μπορούσε να πετύχει περισσότερα γκολ, δείχνοντας πως το επίπεδό της δεν είναι για την Β’. Το ζήτημα είναι να το αποδείξει και σε παιχνίδια με ομάδες της κατηγορίας της.

Πέρα από όλα τα άλλα, κλήθηκε σε απολογία καθώς στο παιχνίδι με την Φορτούνα Σιτάρντ, λίγοι οπαδοί της μπήκαν την ώρα του αγώνα στο γήπεδο για να υπερασπιστούν την ομάδα τους, αλλά αμέσως εκδιώχθηκαν από την ασφάλεια. «Δεν βοηθάει κανέναν αυτή η κατάσταση. Νομίζω πως χρειαζόμαστε άμεσα την διακοπή για να τα βάλουμε κάτω και να επιστρέψουμε την νέα χρονιά ανανεωμένοι», τόνισε ο νέος τεχνικός Σρόιντερ, που δεν δείχνει να έχει αλλάξει και πολλά μέχρι στιγμής.

Δεν έχουν επιστρέψει ακόμα από τους τραυματισμούς τους ο αριστερός μπακ Πάαλ (12/0) και ο χαφ Κλεμέντ (3/0), ο πρώτος πάντως με σημαντικές πιθανότητες επιστροφής. Αμφίβολος μέχρι την τελευταία στιγμή ο βασικός φορ Ρεντάν (10/2). Πάντα εκτός ορισμένοι μακροχρόνιοι, οι περισσότεροι από την αρχή της σεζόν. Επιστρέφει ο πολύπειρος αμυντικός Φαν ντερ Φερφ (12/1).

Προηγούμενο παιχνίδι: Κέρδισε άνετα με 4-0 την Μάαστριχτ εντός έδρας για τον δεύτερο γύρο του κυπέλλου.

Τσβόλε Στατιστικά

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με no goal (δες το στη Betshop)

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με under 2,5

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

TBENTE ANAΛΥΣΗ

Μεθυσμένη πολιτεία το Ενσέντε μετά τα πρόσφατα επιτεύγματα της Τβέντε σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Η υπερπροσπάθεια που κατέβαλλε την Τετάρτη είχε αποτέλεσμα, αφού με νίκη 2-1 στην παράταση κατάφερε να αποκλείσει την Φέγενορντ και να συνεχίσει στον θεσμό του κυπέλλου. Ψυχωμένη εμφάνιση, είχε φυσικά και την τύχη με το μέρος της, όπως άλλωστε χρειάζεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Ομάδα με φιλοσοφία και ταυτότητα, που μπορεί να μην ελκύει με το ποδόσφαιρο που παίζει, αλλά είναι εξαιρετικά ουσιαστική και αποτελεσματική.

Είχε προηγηθεί η δύσκολη αλλά δίκαιη νίκη επί της Βααλβάικ με 2-1 στην έδρα της, έφτασε τις τέσσερις στα πέντε τελευταία παιχνίδια (4-1-0) και ανέβηκε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας! «Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, παλέψαμε πολύ και τελικά καταφέραμε κάτι σπουδαίο, να αποκλείσουμε ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης. Οφείλουμε να συνεχίσουμε σε ανάλογους ρυθμούς», επισήμανε σε δηλώσεις του μετά το ματς με την Φέγενορντ ο βασικός κίπερ Ούνερσταλ.

Μακροχρόνια τα προβλήματά της, με κυριότερα αυτά των εξτρέμ Λουκόκι αλλά και του στόπερ Έφερινκ (3/0). Θα λείψει ξανά ο πολύπειρος στόπερ Μπράμα (9/0).

Προηγούμενο παιχνίδι: Κέρδισε με 2-1 στην παράταση την Φέγενορντ (1-1 στην κανονική διάρκεια) για τον δεύτερο γύρο του κυπέλλου και πήρε την πρόκριση για τους «16».

Τβέντε Στατιστικά

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με under 2,5

ΤΣΒΟΛΕ – ΤΒΕΝΤΕ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ