21η αγωνιστική

*Είναι η πρώτη επίσημη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων στην ιστορία τους.

*Η Χιρόνα έρχεται από 3 διαδοχικές εντός έδρας νίκες στο πρωτάθλημα.

Δείτε τα Προγνωστικά Ισπανίας

ΧΙΡΟΝΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Χιρόνα είναι σε καλό μομέντουμ και έχει σημειώσει διαδοχικές επιτυχίες σε πρωτάθλημα και Κόπα ντελ Ρέι το τελευταίο διάστημα. Προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη με αντίπαλο την Ουέσκα (0-1) για το θεσμό του Κυπέλλου, η οποία παράλληλα της έδωσε και την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Αυτή ήταν η τρίτη νίκη στα πρόσφατα τέσσερα παιχνίδια για την ομάδα του Μίτσελ, στις εγχώριες διοργανώσεις. Όσον αφορά το πρωτάθλημα έχει καταφέρει να αντιστρέψει το κλίμα και τα κακώς κείμενα και βρίσκεται στο πρώτο μισό της κατάταξης, κοντά στην εξάδα και ελπίζει ότι θα καταφέρει να διεκδικήσει την άνοδό της στην Πριμέρα Ντιβισιόν. “Με συγκομιδή 31 πόντων, ο πρώτος γύρος θα είναι ικανοποιητικός”, δήλωσε ο προπονητής της καταλανικής ομάδας. Είναι εκτός αποστολής οι Ραμόν Τεράτς, Μπόρχα Γκαρθία και Σαρμιέντο εξαιτίας τραυματισμών.  

Προηγούμενο παιχνίδι: Πήρε τη νίκη με σκορ 0-1 εκτός έδρας, εναντίον της Ουέσκα, στο πλαίσιο του Κυπέλλου. Μόλις στο 22’ ο Τζόρδι Καλαβέρα πέτυχε το μοναδικό τέρμα στο παιχνίδι. Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν και το σκορ δεν άλλαξε. 

Χιρόνα Στατιστικά

*4/6 ματς με G/G (δες το στη stoiximan)

*4/6 αναμετρήσεις είχαν over 2.5 γκολ

*Δέχεται γκολ σε 5/10 ματς εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Μπούργος δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί που είχε “χτίσει” σε πρωτάθλημα και Κύπελλο το τελευταίο διάστημα και υπέστη ήττα από τη Σαραγόσα (2-0) εκτός έδρας στο πλαίσιο του Κυπέλλου. Το εν λόγω αποτέλεσμα της κόστισε και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Νωρίτερα, η ομάδα του Χουλιάν Καλέρο, είχε τέσσερις διαδοχικές νίκες σε πρωτάθλημα και Κόπα ντελ Ρέι διατηρώντας ανέπαφη την εστία της. Βρίσκεται στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα, πραγματοποιώντας πολύ καλό δεύτερο γύρο και θα μπορέσει πλέον να επικεντρωθεί αποκλειστικά στο στόχο της αποφυγής του υποβιβασμού που είναι και η πρωταρχική της επιδίωξη. Για το ματς στη Τζιρόνα, δεν υπολογίζεται ο Μίκι Μουνιόθ λόγω καρτών. Τραυματίες οι Φραν Γκαρθία, Σαούλ Μπερχόν και Χουάνμα Γκαρθία. 

Προηγούμενο παιχνίδι: Υπέστη ήττα με σκορ 2-0 εκτός έδρας, από τη Σαραγόσα, για το θεσμό του Κυπέλλου. Στο 34’ ο Ίνιγο Εγουάρας σκόραρε για το 1-0 των γηπεδούχων που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Στο 51’ ο Αδριάν πέτυχε δεύτερο τέρμα και παράλληλα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.  

Μπούργος Στατιστικά

*10 σερί αναμετρήσεις είχαν N/G

*5/6 παιχνίδια έληξαν με under 2.5

*Σκοράρει σε 3/10 ματς εκτός έδρας

Χιρόνα – Μπούργος στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ