* 16η Αγωνιστική

* Goal/Goal τα 4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, ανεξαρτήτως έδρας

ΜΑΛΑΤΙΑΣΠΟΡ ΑΝΑΛΥΣΗ

Δεύτερη σερί “λευκή” ισοπαλία για τη Μαλάτιασπορ στο πρωτάθλημα τη Δευτέρα, θετικότατος ο βαθμός που απέσπασε στο Ικόνιο. Έπαιξε πιο επιθετικά απ’ ότι αναμενόταν στο πρώτο μέρος, πίεσε ψηλά, η ίδια ήταν πιο απειλητική στο πρώτο μέρος. Έδωσε μέτρα στην επανάληψη, δίχως να πιεστεί ιδιαίτερα.

Είχε προηγηθεί το επίσης θετικό 0-0 με τη Γαλατασαράι εντός έδρας, ενώ ενδιάμεσα πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Τουρκίας, με 3-1 στην παράταση, μετά το 0-0 στην κανονική διάρκεια, απέναντι στην Ακισάρσπορ της 3ης κατηγορίας! Δεν έχει σκοράρει σε 90λεπτό για τέσσερα διαδοχικά παιχνίδια, αφού είχε προηγηθεί το 1-0 στην έδρα της Γκιρεσούν, αγνοεί τη νίκη στο πρωτάθλημα από τις 22 Οκτωβρίου, με ρεκόρ 0-2-3 έκτοτε. Διατηρείται εντός επικίνδυνης ζώνης, στο -4 από τις θέσεις παραμονής.

Ακυρώθηκε και πάλι η προγραμματισμένη συνέντευξη του κόουτς Σουμούντιτσα μέσα στην εβδομάδα, ο Ρουμάνος τεχνικός ασκεί κριτική για τη μεταγραφική πολιτική του συλλόγου λέγοντας ότι δεν έχει το κατάλληλο υλικό.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία (0-0) με την Κόνιασπορ. Ισορροπημένο το πρώτο ημίχρονο, η Κόνια είχε την πρώτη ευκαιρία, απείλησε στη συνέχεια η Μαλάτια. Πίεσε στο δεύτερο μέρος η Κόνια δίχως αποτέλεσμα, αμύνθηκαν σωστά οι φιλοξενούμενοι.

ΜΑΛΑΤΙΑΣΠΟΡ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Under 2.5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, ανεξαρτήτως έδρας (δες το στη Stoiximan)

* No Goal τα 4/6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΛΑΝΙΑΣΠΟΡ ΑΝΑΛΥΣΗ

Νεά κακή εμφάνιση για την Αλάνιασπορ το προηγούμενο Σάββατο, νέα ήττα δίχως να σκοράρει. Φτωχή σε επιθετικές ιδέες υποδεχόμενη τη Σίβασπορ, δεν έφτιαξε κλασική ευκαιρία σε ροή αγώνα σε όλο το παιχνίδι κι έχασε 0-1.

“Πρέπει να αφήσουμε πίσω αυτό το παιχνίδι. Είχαμε μία δύσκολη κατάσταση τις 10-12 τελευταίες ημέρες, πολλοί παίκτες μας πήγαν άρρωστοι στο νοσοκομείο, πριν και μετά το ματς για το Κύπελλο. Ακόμη έχουμε άρρωστους παίκτες, ήταν δύσκολο να πιάσουμε καλή απόδοση σήμερα”, δήλωσε ο κόουτς Κορκμάζ μετά τον αγώνα.

Είχε προηγηθεί το βαρύ 3-0 στην έδρα της Αντάλιασπορ, ενώ ενδιάμεσα ξέσπασε στην Οσμανιγεσπόρ της 4ης κατηγορίας με 6-0 και πήρε την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Τουρκίας.

Μοναδική της νίκη στο πρωτάθλημα τον τελευταίο ενάμιση μήνα το 2-0 επί της Μπεσίκτας στις 20 Νοεμβρίου. Παραμένει ωστόσο ψηλά στην Superlig, παρότι έχει αρνητικό συντελεστή τερμάτων.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα (0-1) από τη Σίβασπορ. Πιο απειλητική στο πρώτο μέρος η Σίβασπορ, μόνιμη πηγή κινδύνων ο Γκραντέλ, δημιούργησε το 0-1 του Κεσγκίν στο 53’. Η Σίβασπορ έφτασε πιο κοντά στο δεύτερο γκολ, παρά η Αλάνια στην ισοφάριση. Αποβλήθηκε με δύο κίτρινες μέσα σε ένα λεπτό ο Τσιφτσί της Σίβασπορ στο 86’.

ΑΛΑΝΙΑΣΠΟΡ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* No Goal τα πέντε τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης

* “2-3 γκολ” τα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα

Μαλάτιασπορ – Αλάνιασπορ στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ