18η αγωνιστική

*Με over2.5 γκολ ολοκληρώθηκαν οι 4 από τις 7 αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων στην ιστορία τους.

*Με n/g ολοκληρώθηκαν οι 4 από τις 7 αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων στην ιστορία τους.

ΕΟΥΠΕΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Εκτός έδρας ήττα με 2-1 από την Οστάνδη, την προηγούμενη αγωνιστική. Άνοιξε το σκορ νωρίς(0-1 στο 14′), αλλά είδε τους γηπεδούχους να βγάζουν αντίδραση και να κυριαρχούν σε όλο το υπόλοιπο παιχνίδι. Το β’ μέρος ήταν παράσταση για έναν ρόλο, με την Οστάνδη να κλείνει την Έουπεν στα καρέ της, να δημιουργεί πολλές ευκαιρίες και να φτάνει εν τελεί στην ανατροπή. Το 1-1 έκανε ο Γκέι στο 74′, με τον Μπάτζνερ να διαμορφώνει το τελικό 2-1 στο 81ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ήταν το 7ο συνεχόμενο παιχνίδι της χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (0-2-5). Βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας, ισόβαθμη με την 8η Γκενκ, που βρίσκεται στην τελευταία θέση του γκρουπ που θα διεκδικήσει μια θέση στους ομίλους του Europa Conference League της επόμενης σεζόν. Μετράει 1 νίκη στα τελευταία 5 εντός έδρας παιχνίδια της. Έχει σκοράρει στα 8 από τα τελευταία 10 εντός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.

Αμφίβολοι οι Πουλέν (-), Μαγκί (-), Κονέ (-)και Εσαχέλ (-). Τιμωρημένος ο Πίτερς (16 συμμ./2 γκολ).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα με 2-1 από την Οστάνδη.

Έουπεν Στατιστικά

*G/g στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της. (Δες το στην betshop)

*3 σερί over2.5 γκολ.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
ΜΠΕΕΡΣΧΟΤ ΒΙΛΡΙΤΖΚ ΑΝΑΛΥΣΗ

Εντός έδρας ήττα με 0-1 από την Αντβέρπ, την προηγούμενη αγωνιστική. Σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, με πολλές φάσεις εκατέρωθεν, η Μπέερσχοτ προσπαθούσε, αλλά δεν ήταν ικανή να διασπάσει την άμυνα των φιλοξενούμενων. Η ίδια δέχτηκε πίεση για μεγάλο χρονικό διάστημα από την Αντβέρπ, πίεση η οποία εν τέλει καρποφόρησε, με τον Ναϊνγκολάν να διαμορφώνει το τελικό 0-1 στο 59ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ήταν η 2η συνεχόμενη ήττα της στο πρωτάθλημα και μάλιστα χωρίς να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Βρίσκεται σταθερά στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, στο -8 από τη σωτηρία. Δε θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που εντυπωσίασε πέρσι με το επιθετικό της ποδόσφαιρο. Εκτός έδρας δεν έχει γευτεί ακόμη τη χαρά της νίκης, μετρώντας 3 ισοπαλίες και 5 ήττες σε 8 παιχνίδια πρωταθλήματος.

Τραυματίες παραμένουν οι Φρανς (9 συμμ.)και Κουλιμπαλί (13 συμμ.). Αμφίβολος ο (13 συμμ./3 γκολ). Τιμωρημένοι οι Φαν Ντε Μπεργκ (15 συμμ./1 γκολ), Χόλτσχαουζερ (14 συμμ./3 γκολ)και Πίτερμαατ (13 συμμ.).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα με 0-1 από την Αντβέρπ.

Μπέερσχοτ Βίλριτζκ Στατιστικά

*5 σερί n/g.

*4 σερί under2.5 γκολ.

ΕΟΥΠΕΝ – ΜΠΕΕΡΣΧΟΤ ΒΙΛΡΙΤΖΚ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ