* 15η Αγωνιστική

* Goal/Goal τα 6/7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης

* Πριν από το περσινό 2-0 της Γκαζιαντέπ εντός έδρας, τα προηγούμενα 6 παιχνίδια έληξαν όλα ισόπαλα με γκολ!

ΓΚΙΟΖΤΕΠΕ ΑΝΑΛΥΣΗ

Ξέσπασε στο Κύπελλο η Γκιόζτεπε που παραμένει δίχως νίκη στην Superlig από τις 17 Οκτωβρίου. Την Πέμπτη διέλυσε τη Καχτά της 4ης κατηγορίας με 5-0 και πήρε την πρόκριση στον επόμενο γύρο, προερχόμενη από ένα ακόμη άδικο για την ίδια εντός έδρας αποτέλεσμα.

Ήταν πολύ καλύτερη στο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε (1-1), πίεσε από το ξεκίνημα, έφτιαξε πολλές επικίνδυνες καταστάσεις, άνοιξε το σκορ στο 40’ και είχε δοκάρι για να διπλασιάσει τα τέρματά της. Ισοφαρίστηκε στη μοναδική καλή στιγμή των αντιπάλων και πίεσε ως το τέλος για τη νίκη.

Πέμπτο σερί παιχνίδι δίχως νίκη (0-3-2), με βάση τις εμφανίσεις της αδικείται να βρίσκεται μόλις στους 11 πόντους και εντός επικίνδυνης ζώνης, ήταν πολύ καλή και στη ήττα από την Τραμπζονσπόρ με 0-1 (23/10), έχασε από το πουθενά.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη-πρόκριση (5-0) επί της Καχτά για το Κύπελλο. Σκόρερ της Γκιόζτεπε οι Εντιαγέ (20’& 55’), Ντεμιρτάς (42’), Αρσλάναγκιτς (79’) και Μπακού (86’).

ΓΚΙΟΖΤΕΠΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Goal/Goal τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα (δες το στη Stoiximan)

* Under 2.5 τα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ ΑΝΑΛΥΣΗ

Συνεχίζει να αξιοποιεί τη δυνατή της έδρα, σε όλους τους θεσμούς, την Πέμπτη προκρίθηκε στο Κύπελλο με το 3-1 απέναντι σε ομάδα της 3ης κατηγορίας, ενώ είχε προηγηθεί η κυριακάτικη σπουδαία νίκη, με ανατροπή, επί της ισχυρής Κόνιασπορ με 3-2.

Βρέθηκε πίσω στο σκορ με πέναλτι πολύ νωρίς (7’), απάντησε με δοκάρι από σέντρα του Κίτσιου, βρήκε την ισοφάριση από στημένη φάση με τον στόπερ Κόλκερ στο 18’. Γύρισε το ματς με ωραία ανάπτυξη στο 52’ με τον Ντεμίρ και είχε απάντηση και στην ισοφάριση της Κόνιασπορ με τον Φιγκεϊρέδο στο 86’.

Δεύτερη σερί εντός έδρας νίκη, παραμένει αήττητη στο γήπεδό της (5-2-0), αλλά μακριά από αυτό έχει μόλις έναν πόντο σε 7 ταξίδια και 17 γκολ παθητικό!

Με τρεις μεσοαμυντικές απουσίες ταξίδεψε σήμερα στη Σμύρνη, τιμωρημένος ο Τζιλομποτζί, τραυματίες οι Τζέφερσον και Μερκέλ.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη-πρόκριση (3-1) επί της Σακάριασπορ για το Κύπελλο. Βρέθηκε πίσω στο σκορ με πέναλτι στο 29ο λεπτό, αλλά κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση πριν το ημίχρονο με γκολ των Σαγκάλ (39’), Σογιάλπ (43’) και Φιγκεϊρέδο (45+1’).

ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα τρία τελευταία παιχνίδια της

* Δέχθηκε 2+ γκολ στα 6/7 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα

Γκιόζτεπε – Γκαζιαντέπ στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ