*16η αγωνιστική

*Με πληρότητα έως και 50% στις εξέδρες και μέχρι 15.000 θεατές θα διεξάγονται, από εδώ και πέρα, οι αναμετρήσεις της 2. Μπουντεσλίγκα.

*Η Καρλσρούη παραμένει αήττητη στα 5/7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Δείτε τα Προγνωστικά Γερμανίας

ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Λίγες μέρες κράτησαν τα πανηγύρια για την σπουδαία νίκη της Ντιναμό Δρέσδης επί της Φορτούνα (1-0 εντός). Την προηγούμενη βδομάδα επιβεβαίωσε τον τίτλο του αουτσάιντερ που έφερε, γνωρίζοντας την ήττα με 3-1 στην έδρα της Ρέγκενσμπουργκ. Αρκετά ισορροπημένη ήταν η αναμέτρηση των δύο ομάδων, εκμεταλλεύτηκαν την ευστοχία τους οι γηπεδούχοι και τον τερματοφύλακα Μέγερ που ύψωσε ανάστημα όποτε χρειάστηκε.

“Θα πρέπει να προσαρμοστούμε στο παιχνίδι της Καρλσρούης και να κλείσουμε τα άκρα, αισιοδοξώ βλέποντας την διάθεση των ποδοσφαιριστών μου”, είπε ο προπονητής Σμιντ. Οι “κιτρινόμαυροι” συγκέντρωσαν 19 βαθμούς σε έντεκα εντός έδρας αναμετρήσεις με αντίπαλο την Καρλσρούη, γνώρισαν για τελευταία φορά την ήττα πριν από 17 χρόνια.

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (3-1) από την Ρέγκενσμπουργκ. Ο Σάλερ άνοιξε το σκορ στο 34′, απάντησαν οι φιλοξενούμενοι με Ντάφερνερ (47′). Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσαν οι Καλισκάνερ (80′) και Μακρίδης (82′).

ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα 4/6 τελευταία παιχνίδια της (δες το στην Betshop)

*NG στα 2/4 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

Τη χαρά της νίκης γεύτηκε και πάλι μετά από τέσσερις αγωνιστικές (0-2-2) η Καρλσρούη, προσπερνώντας εύκολα το εμπόδιο του Αννόβερου (4-0 εντός) την προηγούμενη βδομάδα. Κυρίαρχοι παρουσιάστηκαν στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι σκοράροντας τρεις φορές πριν τη συμπλήρωση του ημιώρου. Διατήρησαν τα ηνία και στο δεύτερο, δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερη πίεση φτάνοντας σε μία δίκαιη επικράτηση.

“Προετοιμαστήκαμε για μία αντίπαλο που έχει πάντα το πόδι στο γκάζι”, είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής Άινερ. Η Καρλσρούη πανηγύρισε δέκα νίκες σε 21 αναμετρήσεις με αντίπαλο την Ντιναμό Δρέσδης (πέντε ισοπαλίες). Στην τελευταία επίσκεψη στην έδρα αυτής γνώρισε την ήττα με 1-0 τον Ιανουάριο 2020.

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (4-0) του Αννόβερου. Τα γκολ σημείωσαν οι Τσόι (17′), Γκόρντον (27′), Βάνιτσεκ (29′) και Χόφμαν (83′).

ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα 10/12 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 11/12 τελευταία παιχνίδια της.

Ντιναμό Δρέσδης – Καρλσρούη στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ