12η αγωνιστική

*Η αναμέτρηση διεξάγεται με περιορισμένο αριθμό θεατών (το 75% της χωρητικότητας του γηπέδου).

*Αυτή είναι η πρώτη φορά που οι δυο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες σε επίσημο παιχνίδι.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παρέμεινε για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι στο πρωτάθλημα η Ανόρθωση, μετά και την ήττα από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας (3-2 εκτός). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια υποδέχθηκε τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Λεμεσού, με τον οποίο αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1. Από ένα ημίχρονο οι δυο πλευρές, με την “Κυρία” να είναι καλύτερη στο δεύτερο και παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα της, να μην είναι ικανή για την ανατροπή.

Με το βαθμό που απέσπασε, έφτασε τους 13 συνολικά και είναι στην έβδομη θέση, την οποία και μοιράζεται με την Ομόνοια, η οποία έχει και παιχνίδι λιγότερο. Ηττήθηκε μια φορά στα πέντε εντός της στο πρωτάθλημα, μετρώντας ακόμη τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Την ερχόμενη Πέμπτη (09/12), θα αντιμετωπίσει την Παρτιζάν, στο Βελιγράδι, για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων στο Κόνφερενς Λιγκ.

Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Ανδρέα Αβραάμ, ενώ εκτίει την τιμωρία του ο Κωστάκης Αρτυματάς, με τον Μιχάλη Ιωάννου να τον αντικαθιστά. Κόντρα στη Δόξα Κατωκοπιάς, την επόμενη αγωνιστική, θα εκτίσει ο Σπύρος Ρισβάνης. Εκτός οι Νίκα Νινούα και Κάιλ Λάφερτι που δεν υπολογίζονται και θα αποχωρήσουν.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με τον Απόλλωνα Λεμεσού, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο ένατο λεπτό, για να ισοφαρίσει εν τέλει με τον Ουάρντα στο 51′. Με δέκα παίκτες έμειναν οι φιλοξενούμενοι στο 75ο λεπτό.

Ανόρθωση Στατιστικά

*Με Under 2.5 ολοκληρώθηκαν τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της, στο πρωτάθλημα. (δες το στην Interwetten)

*Με 2-3 Goals ολοκληρώθηκαν τα 8/9 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, στο πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΑΕΕΚ ΑΝΑΛΥΣΗ

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα είναι εδώ και τέσσερα παιχνίδια η ΠΑΕΕΚ, σε ένα σερί όπου και μετράει μια ισοπαλία και τρεις ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Μάκη Σεργίδη υποδέχθηκε τη Δόξα Κατωκοπιάς, από την οποία και ηττήθηκε με 1-2. Δεν είχε καλή εμφάνιση, όχι ότι ήταν χειρότερη από την αντίπαλό της, ήταν όμως κατώτερη σε συνολική παρουσία και ηττήθηκε στις λεπτομέρειες.

Δεύτερη διαδοχική ήττα, μετά και από εκείνη στην έδρα του Απόλλωνα Λεμεσού (3-1), βρίσκεται στην 11η θέση της κατάταξης, έχοντας οκτώ βαθμούς, ούσα στο +3 από τον ουραγό Εθνικό Άχνας. Ηττήθηκε και στις τέσσερις πιο πρόσφατες εξόδους της, στις οποίες σκόραρε μόλις μια φορά. Εκτός πλάνων οι οι Βαρέλα, Φραγκέσκου και Χατζηκωνσταντής. Δεν προλαβαίνει ο Τσόσιτς, ενώ πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο Ντίας. Την τελευταία στιγμή θα κριθεί του Αριστοτέλους, αλλά οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 1-2 από τη Δόξα Κατωκοπιάς, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω με πέναλτι στο 18′ και παρότι ισοφάρισε με τον ίδιο τρόπο στο 23′ με τον Μπάμπιτς, εν τέλει ηττήθηκε με γκολ που δέχθηκε στο 61ο λεπτό.

ΠΑΕΕΚ Στατιστικά

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 4/6 τελευταία παιχνίδια της, στο πρωτάθλημα.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/4 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της, στο πρωτάθλημα.

Ανόρθωση – ΠΑΕΕΚ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ