Με τον φόβο της κόκκινης

Ανανεώθηκε:
θαναηλακης προγνωστικα στοιχηματος 1 δεκεμβρίου 2021

Καλημέρα κι εύχομαι ολόψυχα σε όλους καλό μήνα! Το αθλητικό μενού σήμερα είναι πλούσιο, αλλά όλα τα παιχνίδια είναι από τις 19:30 και μετά, με εξαίρεση κάποιους αγώνες του κυπέλλου Ελλάδος, οπότε θα πρέπει να επιλέξετε, ανάμεσα σε Αγγλία, Ιταλία και Γαλλία.

Οι δικές μας προβλέψεις θα πάνε στην Πρέμιερ Λιγκ και στο μοναδικό παιχνίδι που γίνεται για το ισπανικό πρωτάθλημα. Βρες όλα τα σημερινά παιχνίδια στη Fonbet με πλήθος από στοιχηματικές αγορές και κορυφαίες αποδόσεις.

Σαουθάμπτον – Λέστερ Προγνωστικά

Μόλις 4 βαθμούς διαφορά έχουν οι δυο ομάδες μέχρι στιγμής . Η Λέστερ (18β) είναι στην 10η θέση και η Σαουθάμπτον (14β) στην 15η . Ανεβασμένη η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς, έρχεται από δύο σερί νίκες, το 4-2 επί της Γουότφορντ, αλλά και το 3-1 στην Ευρώπη με την Λέγκια Βαρσοβίας. Πριν είχαν 2 ήττες και 2 ισοπαλίες, οι οποίες προφανώς την ταρακούνησαν και όπως φαίνεται κυνηγάνε με περισσότερο πάθος τα παιχνίδια. Σκοράρουν και αρκετά! Η Σαουθάμπτον από την άλλη προέρχεται από δυο εκτός έδρας ήττες .

Σαουθάμπτον – Λέστερ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν κατάφεραν να κερδίσουν την προτελευταία Νόριτς και στο Άνφιλντ δέχτηκαν 4 γκολ . Παρακολουθώντας τα παιχνίδια της, θα δει κανείς πως ακόμα και όταν χάνει , βρίσκει δίχτυα. Έστω ένα τέρμα. Με στόχο τη νίκη και οι δύο, πιστεύω ότι θα δούμε γκολ και από τις δύο.Άλλωστε, η Λέστερ δεν έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της από την πρεμιέρα! Συνολικά σε 12 ματς δέχεται γκολ. Υπάρχει κι ένα  φοβερό στατιστικό στα τρία τελευταία παιχνίδια τους στο «Σεντ Μέρις». Και στα 3, έχουν αποβληθεί παίκτες των Αγίων! Και οι 2 από τους 3, τώρα παίζουν στη Λέστερ! Ο Βέστεργκαρντ και ο Μπέρτραντ. Ο Μπέρτραντ μάλιστα είχε αποβληθεί σε εκείνο το απίστευτο 9-0 των «αλεπούδων», τον Οκτώβριο του ’19. Να δούμε ποιος θα … αμαρτήσει απόψε!

Ρεάλ Μαδρίτης – Αθλέτικ Μπιλμπαό Προγνωστικά

Στο Μπερναμπέου υποδέχεται την Αθλέτικ η πρωτοπόρος Ρεάλ, η οποία δείχνει ασταμάτητη στα τελευταία 9 παιχνίδια της σε πρωτάθλημα και Ευρώπη . Μετρά 8 νίκες και 1 ισοπαλία! Η Μπιλμπάο βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας και αυτό οφείλεται στην τρομερή αμυντική της λειτουργία εφέτος . Έχει δεχτεί μόνο 10 γκολ, με αποτέλεσμα να έχει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Αυτό που την κρατά εκτός πεντάδας, είναι οι πολλές ισοπαλίες (8), ενώ οι μόλις δύο ήττες της, δείχνουν ότι αν δεν κερδίζει, τουλάχιστον δεν χάνει!

Αν και στη Μαδρίτη, στα μεταξύ τους, έχουμε δει τουλάχιστον 3 γκολ στα 16 από τα τελευταία 18 ματς, πιστεύω πως αυτό δεν θα συμβεί απόψε. Βέβαια, δεν βλέπω να σταματάει το σερί της, η Ρεάλ , αλλά σίγουρα δεν είναι καθόλου εύκολο το έργο της απόψε. Θα έπαιζα ίσως και την ισοπαλία στο ημίχρονο, κάτι που έχει κάνει 5 φορές στα τελευταία 7 παιχνίδια της εκτός έδρας η Μπιλμπάο, αλλά θα προτιμήσω το χαμηλό σκορ. Προσέξτε την ιδιαιτερότητα και σε αυτό το ματς. Πέρυσι και στα δύο παιχνίδια, είχε αποβληθεί ο Ραούλ Γκαρσία! Μήπως να ποντάρουμε και στις αποβολές…;

Προγνωστικά Στοιχήματος

Σαουθάμπτον – Λέστερ  γκολ / γκολ και  over 2.5 (απόδοση 1.94)

Ρεάλ Μαδρίτης – Αθλέτικ Μπιλμπάο under 2.5 (απόδοση 2.10)

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπιλμπάο: Under 2.5 (2.10)
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ