15η αγωνιστική

*100% πληρότητα θεατών.

*Μόλις μία νίκη μετρά η Μπορντό στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις που φιλοξένησε την Μπρεστ για το πρωτάθλημα, πέρσι με 1-0.

*7/9 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με under 2,5

Δείτε τα Προγνωστικά Γαλλίας

ΜΠΟΡΝΤΟ ΑΝΑΛΥΣΗ

Παίρνει βοήθεια από τα νέα της μεταγραφικά αποκτήματα, κυρίως από τους Έλις και Νιάνγκ που βοηθούν επιθετικά τον Μπριάντ. Χρειάζεται άμεσα βαθμούς αν δεν θέλει να αμαυρώσει την καλή εικόνα που έδειξε στα τελευταία. Σε ροντέο εξελίσσονται τα τελευταία της παιχνίδια, νέα συναρπαστική ισοπαλία με 3-3 στην έδρα της Μετς, έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει ένα τεράστιο διπλό αλλά παρότι προηγήθηκε δύο φορές, αμυντικά έβγαλε μεγάλες αδυναμίες και ισοφαρίστηκε ισάριθμες φορές. Έχασε προς το τέλος μεγάλες ευκαιρίες για να πάρει την νίκη.

Πρέπει πάντα να αμφισβητούμε τον εαυτό μας. Αν κοιτάξουμε από λογιστική άποψη, μας λείπουν βαθμοί αλλά και μια σειρά από νίκες. Αν δούμε τη βαθμολογία, είμαστε επίσης κοντά στην προτελευταία και την τελευταία θέση, που σημαίνει ότι όλα μπορούν να συμβούν. Προσωπικά, δεν έχω ακούσει καμία κριτική. Όταν βλέπω 200 με 250 υποστηρικτές μαζί μας στο Μετς, δεν έχω αυτή την εντύπωση. Προφανώς ελπίζαμε να είχαμε περισσότερους βαθμούς, ακόμα δουλεύουμε σκληρά για να φτάσουμε εκεί», επισήμανε ο Πέτκοβιτς.

Επιστρέφει ο βασικός φορ Χουάνγκ (9/4), το κενό του οποίου πάντως καλύπτεται για την ώρα, πολύ πιο σοβαρό απεδείχθη το θέμα του βετεράνου στόπερ Κοσιελνί (9/0) που παραμένει εκτός, ενώ πάντα εκτός από την αρχή της σεζόν παραμένει ο έτερος στόπερ Μπάις.

Προηγούμενο παιχνίδι: Το συναρπαστικό 3-3 απέναντι στην Μετς εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική.

Μπορντό Στατιστικά

*9/10 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal (δες το στο Pamestoixima)

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με διπλό στο πρώτο ημίχρονο

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΜΠΡΕΣΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Σε εκπληκτική κατάσταση η ομάδα της Βρετάννης, που συμπλήρωσε τρεις σερί νίκες μετά την εκπληκτική εμφάνιση και την εμφατική νίκη επί της Λανς με 4-0 στην έδρα της την περασμένη εβδομάδα. Της βγήκαν όλα, το σκορ ήταν κάπως κολακευτικό αφού ήταν εξαιρετικά αποτελεσματική, αλλά η νίκη προφανώς ήταν δίκαιη. Πολύ αθλητική η ομάδα του Ντερ Ζακαριάν, με πολλά τρεξίματα και πρέσινγκ σε όλες τις γραμμές, δείγμα της ψυχολογίας της. Στάθηκε και τυχερή σε ορισμένες περιπτώσεις, αφού την γλίτωσαν τα δοκάρια της. Παραμένει η μοναδική ομάδα της κατηγορίας που έχει σκοράρει σε όλες τις αγωνιστικές.

«Αμυνθήκαμε πολύ καλά συλλογικά. Τους δώσαμε λίγο χώρο. Ήμασταν πολύ καλοί και στις επιθετικές μεταβάσεις. Κάναμε τρομερή δουλειά μπροστά, 3 γκολ σε 3 σουτ προς το τέρμα στο πρώτο μέρος.. Θα είχαν χώρους πίσω από την πλάτη τους, στο διαδρόμους με τον Φεβρ και τον Ονορά, που μπορούν να πάνε γρήγορα. Προσέχουμε. Σήμερα, μας χαμογελάει η τύχη γιατί κάνουμε τα σωστά πράγματα, είμαστε πειθαρχημένοι», υπογράμμισε ο Ντερ Ζακαριάν.

Πάντα εκτός με σοβαρό τραυματισμό ο αμυντικός Μπεν (1/0), το ίδιο και ο αναπληρωματικός κίπερ Σιμπουά. Με ιώση ο κεντρικός χαφ Εμπόκ (10/0), ανέτοιμος ο κεντρικός χαφ Λαν.

Προηγούμενο παιχνίδι: Κέρδισε με το εμφατικό 4-0 την Λανς εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική.

Μπρεστ Στατιστικά

*12/14 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

*6/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ

Μπορντό – Μπρεστ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ