*Αναμέτρηση για τον 3ο γύρο του κυπέλλου Σκωτίας. Οποια ομάδα κερδίσει προκρίνεται στην επόμενη φάση. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί επαναληπτικός στην έδρα της ομάδας που είναι σήμερα φιλοξενούμενη.

ΣΤΕΝΧΑΟΥΣΜΙΡ ΑΝΑΛΥΣΗ (Λιγκ 2)

Η Στενχάουσμιρ ηττήθηκε με 2-0 εκτός έδρας από την Κέλτι Χαρτς, η οποία είναι η κυρίαρχος της κατηγορίας της. Αυτή ήταν η πρώτη της ήττα έπειτα από πέντε σερί νίκες και έξι αγώνες που δεν είχε χάσει, ενώ ειδικά στο γήπεδό της έχει τρεις σερί νίκες και τέσσερις συνεχόμενους αγώνες χωρίς ήττα.

Ανεβαίνει σιγά – σιγά στο βαθμολογικό πίνακα της κατηγορίας της, έχει φτάσει αυτή τη στιγμή στην 6η θέση του, πλησιάζοντας σε απόσταση βολής, στο -3 για την ακρίβεια, από την πρώτη τετράδα και τις θέσεις που εξασφαλίζουν συμμετοχή στα πλέι οφς για την άνοδο.

Παραμένει εκτός ο τραυματίας αμυντικός Κρεγκ που έχει χτυπήσει σοβαρά εδώ και λίγο καιρό, ενώ οι μέσοι Τζέισον Λάιον, Φορμπς χτύπησαν πιο πρόσφατα και μάλλον θα λείψουν απόψε.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Στενχάουσμιρ έχασε με 2-0 εκτός έδρας από την Κέλτι Χαρτς δεχόμενη από ένα τέρμα στις αρχές κάθε ημιχρόνου, από τους Μπάρον (7’), Καρντλ (50’).

Στενχάουσμιρ Στατιστικά

*Εχει δύο σερί N/G μαζί με under 2,5 (δες το στην Stoiximan)

*Εχει 7/11 over 2,5 εντός έδρας.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΕΡΝΤΡΙ ΑΝΑΛΥΣΗ (Λιγκ 1)

Η Ερντρι πάλεψε, αλλά έχασε με 0-2 εντός έδρας από την Κόουβ Ρέιντζερς, χάνοντας ξανά, έπειτα από δύο συνεχόμενες νίκες. Και μακριά από την έδρα της έχει μόλις τρεις νίκες φέτος σε εννιά αγώνες, η μία επί της ουραγού της κατηγορίας της, της Ιστ Φάιφ!

Είναι πάντα ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα, στην δεύτερη θέση του για την ακρίβεια, στο -2 από την κορυφή και την θέση της απευθείας ανόδου, αλλά και στην ελάχιστη απόσταση ασφαλείας, στο +4, από την 5η θέση που δεν οδηγεί καν στα πλέι οφς για την άνοδο.

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του αμυντικού Κερ και του επιθετικού Κούιντερ – Αϊσα που έχασαν και τους προηγούμενους αγώνες λόγω κάποιων ενοχλήσεων και μάλλον θα απουσιάσουν και από αυτόν.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Ερντρι έχασε με 0-2 εντός έδρας από την Κόουβ Ρέιντζερς, δεχόμενη δύο γκολ μέσα σε τρία λεπτά στο τελευταίο 15λεπτο, από τους Μέγκινσον (79’), Φάιβι (82’).

Ερντρι Στατιστικά

*Εχει δύο σερί N/G μαζί με under 2,5

*Εχει 5/9 N/G εκτός έδρας.

Στενχάουσμιρ – Ερντρι στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ