Προγνωστικά Στοιχήματος eSports: Dreamhack Open 2021

Vasilis-Ortega_Betarades
Βασίλης Ortega
Ανανεώθηκε:
esports 2021

Καλημέρα Betarades με ευχάριστα αποτελέσματα μιας και το Dreamhack Open μας έχει πάει πολύ καλά μέχρι τώρα, οι Fnatic εύκολα στον τελικό και σχεδόν +200 μονάδες σε 3 μέρες. Για να είμαι δίκαιος ούτε εγώ περίμενα να δείξουν οι Σουηδοί τόσο καλό πρόσωπο στους πρώτους 3 αγώνες αυτού του roster αλλά ο ALEX φρόντισε να δημιουργηθεί χημεία από πολύ νωρίς. Σήμερα θα ασχοληθούμε με τον μεγάλο τελικό ανάμεσα στους Fnatic – BIG αλλά και τον μικρό τελικό που έχει ενδιαφέρον υπό προυποθέσεις.

Για όλους τους gamers ή μη που έχουν λογαριασμό στο Steam δημιούργησα group που θα βρείτε ΕΔΩ, απώτερος σκοπός να μαζευτούμε το active community του Betarades.gr εκεί έτσι ώστε να παίζουμε παρέα. To discord του site μας θα το βρείτε ΕΔΩ ενώ θα με βρείτε στο κανάλι #Esports για οποιαδήποτε απορία.

Νέο κανάλι για τους Betarades.gr για όλα τα LIVE  και τις εκπομπές του Αποστόλη με πολλά δώρα, μπορείτε να κάνετε δωρεάν subscribe ΕΔΩ.

Τα Esports παίζουν στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

MAD Lions vs Forze ο μικρός τελικός και ξεκινάει στις 13:00, μπορεί και οι 2 ομάδες να έχουν εξασφαλίσει $10κ αλλά ο νικητής κερδίζει και μια θέση για τα προκριματικά του ESL Pro League του 2022! Κανένας από τους δύο δεν έχει συμμετάσχει στην κορυφαία λίγκα του παιχνιδιού έτσι εύκολα γίνεται αντιληπτό πως μόνο αδιάφοροι δεν θα κατέβουν. Περιμένω τους Δανούς να περάσουν εύκολα ή δύσκολα με το 1,62 της νίκης του να έχει αξία, λογικά στο LIVE θα υπάρξουν ακόμα μεγαλύτερες ευκαιρίες και αποδόσεις.

Fnatic vs BIG (17:00)

Dreamhack Open 2021 με τον μεγάλο τελικό να ξεκινάει στις 17:00, μεγάλη προσοχή σε όσους ασχοληθείτε μιας και ο αγώνας θα είναι ΒΟ5 μετά από καιρό. Οι Fnatic δεν έχουν χάσει ούτε χάρτη μέχρι τώρα επομένως δικαίως είναι και το φαβορί, καινούρια ομάδα όμως με μεγάλο ερωτηματικό το map pool,θεωρώ απίθανο να έχουν δουλέψει όλους τους χάρτες μέσα σε ένα μήνα. Οι Γερμανοί δεν είναι τυχαία ομάδα και σίγουρα μπορούν να κάνουν την έκπληξη ειδικά αν προηγηθούν, η αστάθεια τους όμως είναι γεγονός ,παράγοντας που δύσκολα μπορεί να κρυφτεί σε αναμέτρηση 5 ωρών! Οι Σουηδοί με καλό ξεκίνημα θεωρώ πως θα καλύψουν όλα τα χαντικαπ που δίνονται εως τώρα ενώ αξία έχει και το χαντικαπ χαρτών με την λογική να δείχνει 3-1 ή 3-0 για την ομάδα του Brollan.

Εκτίμηση :

  • Fnatic -6,5 γύροι με απόδοση 1,80 στην bet365.
Τα Esports παίζουν στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Vasilis Ortega