*13η αγωνιστική

*Από τα εφτά παιχνίδια που έχουν παίξει στο παρελθόν οι δύο ομάδες, τα έξι έχουν λήξει G/G.

ΣΤΟΚΠΟΡΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Στόκπορτ ηττήθηκε με 2-1 εκτός έδρας από τη Νοτς Κάουντι, πιο εύκολα πάντως απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ. Αυτή ήταν η πρώτη της ήττα έπειτα από τέσσερις συνεχόμενες νίκες, ενώ στο γήπεδό της έχει κερδίσει τους τρεις πιο πρόσφατους αγώνες, έπειτα από τρία παιχνίδια που δεν τα είχε καταφέρει, με δύο ήττες σε αυτό το διάστημα.

Είναι στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα, στην 10η θέση για την ακρίβεια, έχοντας μείνει λίγο πίσω από την πρώτη επτάδα και τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφς για την άνοδο, ούσα στο -5 από αυτές.

Απουσιάζουν λόγω τραυματισμών ο επιθετικός Κόνορ Τζένινγκς και ο αμυντικός Μίνιχαν, ενώ χτύπησε στον τελευταίο αγώνα ο επιθετικός Μάντεν με τη συμμετοχή του απόψε αμφίβολη.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Στόκπορτ έχασε με 2-1 εκτός έδρας από την Νοτς Κάουντι, δεχόμενη δύο γκολ μέσα σε πέντε λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο, από τον Γούτον στο 54’ και από τον Βίνσεντ στο 58ο λεπτό, με το μόνο που κατάφερε να πετύχει να είναι η μείωση του σκορ με πέναλτι του Γουίτφιλντ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Στόκπορτ Στατιστικά

*Εχει 5/6 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της (δες το στην Betshop)

*Εχει 4/6 N/G εντός έδρας, 4/5 στο πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΑΡΝΕΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Μπαρνέτ γνώρισε δεύτερη σερί ήττα, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα, και μάλιστα σχετικά εύκολα, με 0-3 εντός έδρας από την Ρέξαμ. Όλα αυτά έπειτα από τέσσερις αγώνες στους οποίους δεν είχε χάσει και πέτυχε και τις δύο πρώτες της νίκες στο πρωτάθλημα. Μάλιστα η πιο πρόσφατη ήταν στον τελευταίο εκτός έδρας αγώνα της, όπου επικράτησε της ουραγού Ντόβερ.

Είναι πάντα χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα, στην 18η θέση του για την ακρίβεια, σε απόσταση βολής, στο +2 συγκεκριμένα, από την ζώνη του υποβιβασμού, ενώ έχει τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας.

Τραυματίας είναι ο αμυντικός Μπίαρντ.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Μπαρνέτ έχασε 0-3 εντός έδρας από την Ρέξαμ, με δύο γκολ που δέχθηκε μέσα σε πέντε λεπτά στο πρώτο ημίχρονο, από τους Μάλιν (24’), Χάιντεν (28’), ενώ το τρίτο τέρμα ήρθε από τον Μπρίσλεϊ στο 55ο λεπτό.

Μπαρνέτ Στατιστικά

*Εχει δύο σερί N/G

*Εχει τρεις σερί αγώνες εκτός έδρας με 2-3 γκολ, 4/6 συνολικά.

*Εχει 5/6 G/G εκτός έδρας.

Στόκπορτ – Μπαρνέτ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ