*8η αγωνιστική

*Περιορισμένος αριθμός θεατών.

*Η Άουγκσμπουργκ παραμένει αήττητη στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις με αντίπαλο την Μπίλεφελντ (5-1-0).

*Η Άουγκσμπουργκ δέχτηκε μόλις δύο γκολ στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις με αντίπαλο την Μπίλεφελντ.

*Η Άουγκσμπουργκ κράτησε το μηδέν στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις με αντίπαλο την Μπίλεφελντ.

Δείτε τα Προγνωστικά Γερμανίας

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ ΑΝΑΛΥΣΗ

Με σκυμμένο κεφάλι επέστρεψε από το “Signal Iduna Park” η Άουγκσμπουργκ πριν από δύο βδομάδες, γνωρίζοντας την ήττα (εντός προγράμματος) από την πανίσχυρη Ντόρτμουντ (2-1). Με το καλημέρα ο Μάλεν κέρδισε πέναλτι το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Γκερέιρο. Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ρυθμούς, έβγαλαν ένταση και δικαιώθηκαν στο 35′ για το 1-1. Στο δεύτερο ημίχρονο η Ντόρτμουντ δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για να “κλειδώσει” νωρίτερα τη νίκη, στο 66′ σημειώθηκε η κορυφαία με τον Αζάρ να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι.

“Στόχος μας αποτελεί μόνο η νίκη επί της Μπίλεφελντ, προετοιμαστήκαμε δύο βδομάδες για την αναμέτρηση, θέλουμε να δείξουμε την κατάλληλη αποφασιστικότητα”, είπε ο προπονητής Βαϊντζίρλ που μπορεί να υπολογίζει κανονικά στον Βάργκας. Στην αποστολή επέστρεψε και ο Ντορς, την ώρα που ο Νιντερλέχνερ αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στη βουβωνική χώρα.

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε με 1-0 της Ρέγκενσμπουργκ σε φιλικό.

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*τελευταία παιχνίδια της (δες το στην Interwetten)

*τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Χωρίς νίκη παραμένει η Μπίλεφελντ μετά από επτά αγωνιστικές (0-4-3), πριν την διακοπή για τις Εθνικές δέχτηκε ηχηρό χαστούκι από την Λεβερκούζεν στη “SchücoArena” (4-0) παραμένοντας στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Σχετικά ισορροπημένο ήταν το πρώτο ημίχρονο, στο οποίο μίλησαν εμπειρία και αποτελεσματικότητα των φιλοξενούμενων. Μονόπλευρο ήταν το ενδιαφέρον στο δεύτερο, δεν κατάφεραν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους οι γηπεδούχοι σε κανένα σημείο αυτού.

“Από τη μία πλευρά θα πρέπει να τα δώσουμε όλα στον αγωνιστικό χώρο, από την άλλη να παρουσιαστούμε ακριβείς στις κινήσεις μας”, είπε ενόψει της σημερινής αναμέτρησης με την Άουγκσμπουργκ ο προπονητής Κράμερ. Εκφράζεται αισιοδοξία πως ο Βίμερ θα δώσει κανονικά το παρών στο βασικό σχήμα του συλλόγου, αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Αντράντε.

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός έδρας (4-0) από τη Λεβερκούζεν. Τα γκολ σημείωσαν οι Ντιαμπί (18′), Σικ (24′, 57′) και Ντεμιρμπάι (90+2′ πεν.).

ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Δεν σκόραρε στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2,5 στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

Άουγκσμπουργκ – Μπίλεφελντ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ