Φάση ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ – 2η αγωνιστική.

*Η Παρί Σεν Ζερμέν και η Μάντσεστερ Σίτι θα συναντηθούν για έκτη φορά, με τους γηπεδούχους να ψάχνουν την πρώτη τους νίκη (0-2-3). Μόνο απέναντι στην Γιουβέντους οι Παριζιάνοι μετρούν περισσότερα ματς (8) απέναντι σε μια ομάδα χωρίς να έχουν κερδίσει.

*Η Μάντσεστερ Σίτι είναι αήττητη στα 10 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της στη διοργάνωση, ενώ έχει να ηττηθεί εκτός έδρας από ομάδα εκτός Αγγλίας στο Τσάμπιονς λιγκ από τον Δεκέμβριο του 2017.

*Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει ηττηθεί μόλις μία φορά στα 27 τελευταία παιχνίδια της εντός έδρας σε φάση ομίλων Τσάμπιονς Λιγκ. 

*Ο Λιονέλ Μέσι έχει σκοράρει έξι γκολ σε ομάδες που προπονεί ο Πεπ Γκουανρτιόλα, περισσότερα από κάθε άλλον ποδοσφαιριστή.

Δείτε τα Προγνωστικά Champions League

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Τα πράγματα για τους Παριζιάνους δεν ξεκίνησαν ιδανικά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, αφού στην πρεμιέρα των ομίλων «κόλλησαν» στο 1-1 στην έδρα της Μπριζ, και το ματς με την Μάντσεστερ Σίτι σύντομα απέκτησε χαρακτήρα τελικού για την πρώτη θέση του ομίλου. Η εμφάνιση δεν ήταν ιδιαίτερα καλή και η επιθετική της λειτουργία απεδείχθη ιδιαίτερα φλύαρη παρά την παρουσία των Μέσι – Νεϊμάρ και Εμπαπέ.

Στο πρωτάθλημα, παίζει όσο χρειάζεται και σε ρυθμό ρελαντί έχει ήδη αποκτήσει μεγάλη διαφορά από τους διώκτες της. Έχει κάνει το 8/8, ξεκίνημα που αποτελεί το καλύτερο στην ιστορία της. Το βράδυ του Σαββάτου, ούσα το απόλυτο αφεντικό της αναμέτρησης κέρδισε εύκολα με 2-0 την Μονπελιέ χάρη σε γκολ των Γκέιγ (14′) και Ντράξλερ (89′). Ενδιάμεσα, έχασε αρκετές ευκαιρίες για να πετύχει περισσότερα γκολ για να καθαρίσει το παιχνίδι. Είχαν προηγηθεί δύο ζόρικες νίκες με μέτρια εμφάνιση, έχοντας μαζί της και την διαιτητική εύνοια αλλά και την τύχη σε αρκετές περιπτώσεις.

Ο σούπερ σταρ Μέσι έχασε τα δύο τελευταία ματς του πρωταθλήματος, αλλά επιστρέφει στην αποστολή.

Προηγούμενο παιχνίδι: Νίκησε άνετα με 2-0 την Μονπελιέ εντός έδρας για το πρωτάθλημα.

Παρί Σεν Ζερμέν Στατιστικά

*5/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν 2-3 γκολ (δες το στη Betshop)

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν goal/goal

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΝΑΛΥΣΗ

Ούσα εξαιρετικά επιθετική και αποτελεσματική αλλά με αμυντικά τρωτά σημεία, ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο Τσάμπιονς Λιγκ νικώντας την Λειψία με το συναρπαστικό 6-3! Δεν κινδύνεψε σε κανένα σημείο του αγώνα, αφού η αντίπαλος απλώς μείωνε στο σκορ. Ήταν ουσιαστική και έδειξε πως διαθέτει μεγάλες επιθετικές αρετές απέναντι σε ομάδες που παίζουν ανοιχτά.

Στο πρωτάθλημα, έδειξε πως για να πάρει κάποια ομάδα τα ηνία της πρωταθλήτριας θα χρειαστεί να ιδρώσει αρκετά. Με την καλύτερή της φετινή εμφάνιση, πέρασε με 0-1 από το «Στάμφορντ Μπριτζ» και πέτυχε σπουδαία νίκη σε βάρος της Τσέλσι, πιάνοντάς της στην βαθμολογία. Έχασε πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα γκολ αλλά είτε ήταν άστοχη, είτε έπεφτε πάνω σε έναν εξαιρετικό Μεντί. Το γκολ της ήρθε από τυχερή προσπάθεια του Ζεσούς στο 53′, έπειτα από σουτ του τελευταίου που κόντραρε και άλλαξε πορεία.

Μετά την ήττα της πρεμιέρας στην έδρα της Τότεναμ, παραμένει αήττητη με τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία, αλλά και μηδέν παθητικό και απέχει ένα βαθμό από την κορυφή και τη Λίβερπουλ. Δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα, πέρα από τους Ζιντσένκο και Γκουντογκάν που δίνονται αμφίβολοι.

Προηγούμενο παιχνίδι: Nίκησε την Τσέλσι με 0-1 εκτός έδρας για το πρωτάθλημα.

Μάντσεστερ Σίτι Στατιστικά

*Όλα της τα παιχνίδια στο πρωτάθλημα έληξαν no goal, τα υπόλοιπα δύο παιχνίδια εκτός πρωταθλήματος έληξαν goal/goal και over 6.5!

*Σκοράρει πρώτη στα 5/7 τελευταία παιχνίδια της

Παρί Σεν Ζερμέν – Μάντσεστερ Σίτι στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ