Σε πτώση ο άσσος του Βόλου!

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Έχει ευκαιρίες το κουπονι οπαπ της Πέμπτης (23/09) με εμβόλιμες αγωνιστικές σε πρωταθλήματα ανά την Ευρώπη. Αγώνες με ενδιαφέρον υπάρχουν στη Σούπερ Λιγκ, όπως και στη λα Λίγκα και τη Σέριε Α. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τελευταίες κινήσεις στην πτώση αποδόσεων αλλά και ποιοι είναι οι τζίροι στοιχήματος.

bwin – Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πτώση αποδόσεων

Έχει πλούσιο μενού το κουπόνι σήμερα με άκρως εμπορικές διοργανώσεις. Μερικές από αυτές ξεχωρίζουν για την αξία αλλά και το ενδιαφέρον που παρουσιάζουν. Σε αυτές ανήκει και μια που έρχεται από την ελληνική Σούπερ Λιγκ. Στο Βόλος ΝΠΣ – Ατρόμητος σε καθοδική πορεία βρίσκεται η νίκη των γηπεδούχων. Ο άσσος άνοιξε στο 2.63 και πλέον έχει κατέβει στο 2.25.

Στην Α’ Τουρκίας προχωράμε στη συνέχεια και στο Φενερμπαχτσέ – Γκιρεσούνσπορ. Εδώ το απόλυτο φαβορί ήταν εξ αρχής η γηπεδούχος και η κατάσταση παραμένει η ίδια όσον αφορά αυτό. Ωστόσο, και η απόδοση νίκης των φιλοξενούμενων έχει μειωθεί. Πιο ειδικά, ενώ είχε αρχική τιμή στο 9.00 έχει φτάσει πια ως το 7.00.

Περνάμε στην Α’ Ελβετίας και το Σιόν – Λουκέρνη. Εδώ οριακά αουτσάιντερ ήταν οι γηπεδούχοι αλλά πλέον έχουν γυρίσει σε φαβορί της αναμέτρησης. Όπως παρατηρούμε, η απόδοση του άσου είχε ξεκινήσει στο 2.55 και τώρα πλέον έχει φτάσει στο 2.15.

Τζίροι στοιχήματος

Στους τζίρους περνάμε τώρα, όπου αναμενόμενα κυριαρχούν τα δύο πιο δυνατά πρωταθλήματα που παίζουν σήμερα. Στην κορυφή έχει πλασαριστεί το Κάντιθ – Μπαρτσελόνα που έχει τζίρο 182.938 €. Από αυτά το 61,50% έχει κατεύθυνση το διπλό των “μπλαουγκράνα”.

Ακολουθεί ματς για τη Σέριε Α και συγκεκριμένα το Σαμπντόρια – Νάπολι. Έχει συγκεντρώσει 154.622 € και εξ αυτών το 52,07% έχει πονταριστεί στη νίκη των “παρτενοπέι”.

Η τριάδα κλείνει με το Τορίνο – Λάτσιο και πάλι για το ιταλικό πρωτάθλημα. Το ποσό που έχει μαζέψει ανέρχεται στα 137.702 € και το 43,21% έχει στοιχηματιστεί στο διπλό των “λατσιάλι”.

Δείτε αναλυτικά πως διαμορφώνονται οι Τζίροι Στοιχήματος σήμερα