5η αγωνιστική 

*Πληρότητα 100% στους θεατές.

*5/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν under 2,5 

Δείτε τα Προγνωστικά Γαλλίας

ΚΑΕΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Αναβλήθηκε το παιχνίδι με την Αζαξιό λόγω έξαρσης των κρουσμάτων COVID19 στο στρατόπεδο της αντιπάλου της, συνεπώς συμπληρώνει δύο εβδομάδες χωρίς να έχει δώσει επίσημο παιχνίδι. Είχε προηγηθεί η ήττα από την Σοσό εντός έδρας με 1-2, στην πρώτη απώλειά βαθμών της χρονιάς και ενώ μέχρι εκείνο το σημείο είχε κάνει το τέλειο ξεκίνημα με δύο καθαρές νίκες. Πλήρωσε την αφέλειά της αφού δέχτηκε γκολ στις καθυστερήσεις και ενώ είχε ισοφαρίσει στο 90′.

Σημαντικό επιθετικό πρόβλημα απέναντι στην Νανσί, αφού είναι τραυματίες ο πολύτιμος μεσοεπιθετικός Κουρ (3/0) και οι επιθετικοί Σαμάλ (3/1) και Ζανό (2/0). Παράλληλα είναι τιμωρημένος ο επιθετικός μέσος Ινουσά για πειθαρχικούς λόγους, και τραυματίες ο στόπερ Βαντερμέρ, το δεξί εξτρέμ Ενσονά και το αριστερό εξτρέμ Ζαντί Σερί.

Προηγούμενο παιχνίδι: Στις 7/8 υποδέχθηκε την Σοσό και ηττήθηκε με 1-2.

Καέν Στατιστικά

*2/3 τελευταία παιχνίδια της έληξαν No Goal (δες το στο Pamestoixima)

*2/3 τελευταία παιχνίδια της έληξαν over 2,5

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

NΑΝΣΙ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η κατάσταση μοιάζει για την ώρα μη αναστρέψιμη αφού ηττήθηκε και στο εντός έδρας με την Βαλενσιέν (0-1) με τις αποδοκιμασίες μετά το τέλος του αγώνα να είναι αρκετά έντονες απέναντι στους παίκτες αλλά και στον τεχνικό Στέντελ. Το μέγεθος της ήττας την κολακεύει, αφού το σκορ θα μπορούσε να λάβει κάλλιστα μεγαλύτερες διαστάσεις αν δεν υπήρχε ο Άγγλος τερμαφύλακας Τροτ. Δεν μπορούσε να πατήσει με ευκολία στην αντίπαλη περιοχή και αρκέστηκε σε σουτ από μακρινές αποστάσεις. Ενδεικτικό το ότι δεν έκανε ούτε μια ευκαιρία κλασσική μπροστά από την αντίπαλη εστία.

Ψάχνει απεγνωσμένα την πρώτη νίκη της στη σεζόν, τα αγωνιστικά προβλήματα ωστόσο δεν την βοηθούν και η αποστολή της φαντάζει δύσκολη απέναντι σε μια δύσκολη έδρα όπως αυτή της Καέν. Τιμωρημένος ο μεσοαμυντικός Χαγκ (3/0) που φέτος παίζει ως στόπερ, τραυματίες οι στόπερ Μπασιλά και Ελ Καουταρί, και αμφίβολος ο σημαντικός νεοαποκτηθείς φορ Γιουνγκ (2/0).

Προηγούμενο παιχνίδι: Ηττήθηκε δίκαια από την Βαλενσιέν στην έδρα της με 0-1 για το πρωτάθλημα.

Νανσί Στατιστικά

*Έχει δεχθεί πρώτη γκολ στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της

*5/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν goal/goal

Καέν – Νανσί στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ