Προγνωστικά Στοιχήματος eSports: ESL Pro League (18/08)

Vasilis-Ortega_Betarades
Βασίλης Ortega
Ανανεώθηκε:
esports 2021

Καλημέρα Betarades με το ESL Pro League να ξεκίνησε για τα καλά με ανάμεικτα αποτελέσματα μέχρι τώρα. Οπως διαπιστώσατε και χτες ο Xypz9x θα απουσιάσει από το roster των Astralis για όλη τη διοργάνωση με τoν Lucky να αρπάζει την ευκαιρία για πρώτη φορά στο κορυφαίο επίπεδο. Επειδή όλα τα set αγώνων έχουν βγεί από τώρα θέλει μεγάλη προσοχή σε όποιον επιλέξει σημεία αρκετές μέρες πριν την έναρξη τους για πολλαπλούς λόγους. Ενας από αυτούς είναι οι Complexity και ο Konfig, o βετεράνος έσπασε τον καρπό του και θα απουσιάσει για 1 μήνα, φυσικά από όσο γνωρίζω δεν υπάρχει περίπτωση να καταφέρει να αποδώσει τα αναμενόμενα γι αυτό καλύτερα μην τους ακουμπήσετε καθόλου σε όλο το τουρνουά εκτός αν αξίζει η κόντρα!

Ο Stanislaw για προσωπικούς του λόγους βγήκε εκτός roster των Evil Geniuses ενώ χτες είχαμε και την πρόβα τζενεράλε των Τούρκων Eternal Fire! Νέα αρχή για τους Τούρκους με το roster αυτή τη στιγμή να αποτελείτε από τους Woxic – Calyx – XANTARES – Im0r και ISSA, πολύ δυνατό line up με τον μεγαλύτερο φόβο να είναι το teamwork μιας και οι χαρακτήρες τους είναι ένας και ένας. Η Galatasaray πιθανότατα θα τους υπογράψει εφόσον ρολάρουν χωρίς να αποκλείω και την Besiktas που έχει μπει δυναμικά στην eSports σκηνή.

Τα Esports παίζουν στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για όλους τους gamers ή μη που έχουν λογαριασμό στο Steam δημιούργησα group που θα βρείτε ΕΔΩ, απώτερος σκοπός να μαζευτούμε το active community του Betarades.gr εκεί έτσι ώστε να παίζουμε παρέα. To discord του site μας θα το βρείτε ΕΔΩ ενώ θα με βρείτε στο κανάλι #Esports για οποιαδήποτε απορία.

Νέο κανάλι για τους Betarades.gr για όλα τα LIVE του Prin Game Stoixima αλλά και τις εκπομπές του Αποστόλη με πολλά δώρα, μπορείτε να κάνετε δωρεάν subscribe ΕΔΩ.

Team Spirit vs ENCE (17:45)

ESL Pro League με το Group A  συνεχίζουμε με όλες τις ομάδες να έχουν ελπίδες πρόκρισης εκτός από τους Αμερικανούς των Bad News Bears. Να υπενθυμίσω εδώ πως οι 3 ομάδες από τις 6 του ομίλου περνάνε με τα μεταξύ τους αποτελέσματα να κρίνουν και τις ισοβαθμίες. Οι Ρώσοι των Spirit βρίσκονται 12 θέσεις ψηλότερα στην παγκόσμια κατάταξη αυτό από μόνο του λέει πολλά, το μεγαλύτερο πρόβλημα τους είναι η αστάθεια μιας και πολλές φορές δεν εμφανίζονται καν στον server με τελευταίο παράδειγμα ο αγώνας τους κόντρα στους Vitality πριν 2 μέρες. Περιθώριο ήττας δεν υπάρχει για κανένα, ισοβαθμούν στην 4η θέση και με νίκη ελπίζουν να περάσουν τους Astralis, όπως άλλωστε αναφέραμε και στα προγνωστικά ο χαμένος σήμερα χάνεται…

Εκτίμηση :

  • Team Spirit -1.5 γύροι με απόδοση 1,83 στην bet365.

Heroic vs Team Vitality (21:00)

ESL Pro League πάλι για το Group A, για να είμαι ειλικρινής και οι 2 θα περάσουν εύκολα ή δύσκολα απλά η σημερινή αναμέτρηση είναι ένα πολύ δυνατό τεστ για τα επερχόμενα play of. O Hunden έπαψε να είναι προπονητής για τους Δανούς χωρίς αυτό να τους έχει επηρεάσει αγωνιστικά μέχρι τώρα, από την άλλη οι Γάλλοι συνεχίζουν με τον Kyojin και ας αποτελεί την μαύρη τρύπα του roster το τελευταίο εξάμηνο. Η προιστορία είναι με τους Δανούς όπως και τα στατιστικά, αυτή θα είναι και η επιλογή μας!

Εκτίμηση :

  • Heroic -1.5 γύροι με απόδοση 1,83 στην bet365.
Τα Esports παίζουν στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Vasilis Ortega