*Τρίτος προκριματικός γύρος του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ. Διπλές αναμετρήσεις, δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Ακολουθεί ρεβάνς στην έδρας της Καραμπάγκ (12/08).

*Η ΑΕ Λεμεσού χρησιμοποιεί ως έδρα το “ΑΕΚ Arena” στη Λάρνακα.

*Η νικήτρια του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει μία εκ των Μπρέινταμπλικ και Αμπερντίν στον επόμενο γύρο.

*Είναι η πρώτη επίσημη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων στην ιστορία τους.

ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ ΑΝΑΛΥΣΗ (Κύπρος, 205)

Η ΑΕ Λεμεσού δεν έχει ξεκινήσει ακόμα τις εγχώριες υποχρεώσεις της, όμως η σεζόν άρχισε με θετικό τρόπο για την ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ. Πήρε τη νίκη εκτός έδρας με αντίπαλο τη Βλάζνια Σκόντερ (0-1) και σε συνδυασμό με το 1-0 του πρώτου αγώνα στην Κύπρο, πανηγύρισε την πρόκριση στον τρίτο γύρο των προκριματικών του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ. Μεστή και ουσιαστική εμφάνιση από την ΑΕΛ, πήρε αυτό που ήθελε από νωρίς στη ρεβάνς και δεν ανέβασε στροφές.

Προέρχεται μια πολύ καλή χρονιά πέρυσι στις εγχώριες διοργανώσεις, ήταν για καιρό στην πρώτη δυάδα της βαθμολογίας, όμως έδειξε να μένει από δυνάμεις στο φινάλε του πρωταθλήματος και εν τέλει, έμεινε στην τρίτη θέση. Ο Ντούσαν Κέρκεζ χαίρει της εκτίμησης και της εμπιστοσύνης της διοίκησης και συνεχίζει στον πάγκο από τον Ιούλιο του 2018. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Κέρκεζ δεν υπολογίζει τον Άντονι Γεωργίου που χτύπησε και θα μείνει εκτός για περίπου τρεις εβδομάδες.

Προηγούμενο παιχνίδι: Πήρε τη νίκη με σκορ 0-1 εκτός έδρας, με αντίπαλο τη Βλάζνια Σκόντερ, στο πλαίσιο των προκριματικών του Κόνφερενς Λιγκ. Μόλις στο 20’ ο Στσέποβιτς σκόραρε το μοναδικό τέρμα στο παιχνίδι. Στη συνέχεια του ματς, η ΑΕΛ έπειξε περισσότερο αμυντικά και κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. 

ΑΕ Λεμεσού Στατιστικά

*2 σερί ματς με N/G (δες το στη bet365)

*2/2 επίσημα παιχνίδια είχαν under 1.5

*Δέχεται γκολ σε 5/10 τελευταία εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

+21. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Γραμμή βοήθειας: 210 9237777

ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ ΑΝΑΛΥΣΗ (Αζερμπαϊτζάν, 69)

Η Καραμπάγκ είναι όπως και η ΑΕ Λεμεσού στην αρχή της νέας αγωνιστικής περιόδου και δεν έχει δώσει επίσημα παιχνίδια για το πρωτάθλημα, παρά μόνο για τα προκριματικά του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ. Επικράτησε σχετικά δύσκολα όπως μαρτυρά και το τελικό σκορ της Άσντοντ (0-1) εκτός έδρας στη ρεβάνς του προηγούμενου γύρου, όμως ήταν αρκετό για να πάρει την πρόκριση. Στο πρώτο ματς στο Αζερμπαϊτζάν, οι δύο ομάδες έμειναν στο μηδέν, με την Καραμπάγκ να ολοκληρώνει το παιχνίδι με δέκα παίκτες.

Όσον αφορά το πρωτάθλημα, κάνει πρεμιέρα στις 14 Αυγούστου, με την εκτός έδρας αναμέτρηση εναντίον της Ζίρα. Επομένως, μπορεί για την ώρα να επικεντρωθεί πλήρως στα παιχνίδια με την ΑΕ Λεμεσού. Όσον αφορά την αποστολή, εξέτισε και είναι εκ νέου διαθέσιμος ο αμυντικός Μεντβέντεφ, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής στην ενδεκάδα.

Προηγούμενο παιχνίδι: Πήρε τη νίκη με σκορ 0-1 εκτός έδρας, με αντίπαλο την Άσντοντ, για τα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και σκόραραν μόλις στο 6’ με τον Όζομπιτς. Στη συνέχεια διατήρησαν τον έλεγχο του ρυθμού και του σκορ, δεν “κλείδωσαν” ωστόσο τη νίκη με ένα δεύτερο τέρμα. 

Καραμπάγκ Στατιστικά

*4/5 παιχνίδια είχαν No Goal

*4/5 ματς με under 2.5 γκολ

*Σκοράρει σε 7/10 εκτός έδρας

ΑΕ Λεμεσού – Καραμπάγκ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ