Κατρακυλούν διπλά σε Λιμπερταδόρες και Σουνταμερικάνα!

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Το κουπονι οπαπ της Tετάρτης (14/07) έχει σε πρώτο φόντο τους αγώνες προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ. Επιπλέον υπάρχει δράση σε Λιμπερταδόρες, Σουνταμερικάνα, Βραζιλία και Σκωτία. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τελευταίες κινήσεις στην πτώση αποδόσεων αλλά και ποιοι είναι οι τζίροι στοιχήματος.

bwin – Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πτώση αποδόσεων

Μπορεί το ενδιαφέρον να συγκεντρώνουν στοιχηματικά οι αγώνες για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ωστόσο οι πτώσεις αποδόσεων σήμερα εντοπίζονται σε διοργανώσεις της Λατινικής Αμερικής. Από το Σουνταμερικάνα έρχεται μία και από το Ιντεπεντιέντε – Μπραγκαντίνο. Το διπλό είναι το σημείο που υποχωρεί, καθώς ξεκίνησε από το 4.20 και έχει πέσει στο 3.20.

Στο Λιμπερταδόρες εντοπίζουμε άλλη μια πτώση σε απόδοση. Στο Βελέζ Σάρσφιλντ – Μπαρτσελόνα, βουτιά έχει κάνει η νίκη των φιλοξενούμενων. Άνοιξε στο 4.33 και έχει φτάσει στο 3.40.

Παραμένουμε και πάλι στο Λιμπερταδόρες, αυτή τη φορά για το Ρίβερ Πλέιτ – Αρχεντίνος Τζούνιορς. Και πάλι το διπλό είναι το σημείο που μας αφορά για πτώση. Και αυτό γιατί αρχικά εντοπιζόταν σε τιμή 7.00 και τώρα έχει αγγίξει το 5.50.

Συνεχίζουμε στην ίδια διοργάνωση για το Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα – Παλμέιρας. Μεγάλο φαβορί οι φιλοξενούμενοι, η απόδοσή τους έχει σημειώσει πτώση. Από το 1.91 κατέγραψε πορεία ως το 1.70.

Τζίροι στοιχήματος

Τα ματς για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ είναι μακράν τα πιο εμπορικά της ημέρας. Αυτό φαίνεται με μια ματιά στους τζίρους, καθώς κυριαρχούν στην πρώτη τριάδα.

Στην πρώτη θέση βλέπουμε το Καϊράτ Αλμάτι – Μακάμπι Χάιφα. 46.318 € έχει συγκεντρώσει το παιχνίδι και το 38,15% από αυτά έχει κατεύθυνση τον άσο.

Δεύτερο πιο εμπορικό ματς της ημέρας είναι το Αλασκέρτ – Κόναχς Κουέι. Το ποσό που έχει μαζέψει είναι 33.881 € και το συντριπτικό ποσοστό 72,99% έχει πέσει στη νίκη των γηπεδούχων.

Ως τρίτο στη σχετική λίστα βλέπουμε το Λέγκια Βαρσοβίας – Μπόντο Γκλιμτ με 31.881 € τζίρο. Το 54,41% έχει πονταριστεί στον άσο των Πολωνών.

Δείτε αναλυτικά πως διαμορφώνονται οι Τζίροι Στοιχήματος σήμερα