Κούπα του… 2.00 η Τσέλσι, γκολ στην Πρέμιερ!

Ανανεώθηκε:
γουεμπλεϊ

Καλημέρα φουνταριστοί!

Έγινε ένα… break χθες από τα ταμεία, αφού η Σίτι αποφάσισε να μην παίξει άμυνα στην έδρα της Νιουκάστλ. Το «διπλό» πέρασε αλλά το No Goal δεν βγήκε ποτέ, με το τελικό 3-4 να τα λέει όλα για την εικόνα του αγώνα. Πέσαμε έξω, θα συμβεί και αυτό στο στοίχημα. Σήμερα όμως, είναι Σάββατο και συγκεντρωνόμαστε για να βρούμε τα καλύτερα δυνατά προγνωστικά από ένα γεμάτο κουπόνι!

Τσέλσι – Λέστερ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο τελικός του κυπέλλου Αγγλίας μπαίνει στο δελτίο μας. Όμως, δεν είναι το μόνο αγγλικό ματς που με απασχολεί. Έχει και Πρέμιερ Λιγκ, και κράτησα και από εκεί μια δυνατή επιλογή. Πάμε να τα δούμε όλα αναλυτικά!

Τσέλσι – Λέστερ Προγνωστικά

Νωρίς, στις 19:15, θα κριθεί μια κούπα στην Αγγλία. Στο θρυλικό κύπελλο, το FA Cup, η Τσέλσι συγκρούεται με τη Λέστερ στο «Γουέμπλεϊ». Υπάρχει φαβορί στο ματς και έχω αποφασίσει να το στηρίξω. Και θα εξηγήσω το γιατί.

– Η Τσέλσι μάλλον έπρεπε να ταρακουνηθεί πριν του; τελικούς που έχει να δώσει. Διότι είναι και δύο. Ο πρώτος σήμερα για το κύπελλο, και ο δεύτερος για το Champions League, σε λίγες μέρες! Αυτό το ταρακούνημα ήρθε με την ήττα από την Άρσεναλ. Δεν ήταν καλοί οι «Μπλε», και έχασαν με ένα δικό τους λάθος. Έμπλεξαν για την τετράδα τώρα, αλλά έχουν την ποιότητα για να τα βγάλουν πέρα. Φυσικά, η ήττα σε ένα ντέρμπι δεν σβήνει την πορεία της ομάδας, ειδικά με τον Τούχελ στον πάγκο. Διαθέτει πολύ ποιοτικό ρόστερ που πλέον αποδίδει όπως μπορεί. Μην ξεχνάμε ότι στα ημιτελικά του κυπέλλου απέκλεισε τη Σίτι, την οποία κέρδισε εκτός έδρας και στο πρωτάθλημα. Απόψε έχει την ευκαιρία για κούπα, και το θέλουν πολύ τόσο οι παίκτες, όσο και ο Τούχελ. Τι καλύτερο να πάνε στον τελικό του Champions League με ένα τρόπαιο στο… τσεπάκι τους;

– Η Λέστερ φυσικά, δεν είναι η… οποιαδήποτε αντίπαλος. Αποτελεί πολύ σκληρό σύνολο που ξέρει να λειτουργεί καλά στα δύσκολα. Το έδειξε και στο «Ολντ Τράφορντ», όπου ήθελε μόνο τη νίκη και την πήρε! Οι γκέλες της Λέστερ στην Πρέμιερ την έβαλαν σε μπελάδες για την τετράδα, αλλά το «διπλό» επί της Γιουνάιτεντ της δίνει πάλι το πάνω χέρι. Το ρόστερ βέβαια των «Αλεπούδων», είναι σαφώς πιο φτωχό και είναι ερωτηματικό πώς θα ανταποκριθεί σε τόσα απανωτά πολύ απαιτητικά ματς. Σύντομα έρχεται και ο τελικός για την τετράδα με την Τσέλσι και εκεί παίζονται πολλά. Η κόπωση της Λέστερ προβληματίζει λογικά τον Ρότζερς, ο οποίος γνωρίζει ότι ο αντίπαλος έχει μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ.

Ο Τούχελ ξεκούρασε πολλούς βασικούς με την Άρσεναλ και η ομάδα του θα είναι πιο φρέσκια σήμερα. Ούτως ή άλλως, η Τσέλσι είναι καλύτερη από τη Λέστερ και πιστεύω θα βγει αυτό στο χορτάρι του «Γουέμπλεϊ». Θεωρώ ότι θα το σηκώσει ήδη από το 90λεπτο η Τσέλσι και ποντάρω στον «άσο» σε απόδοση 2.00!

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Μπράιτον – Γουέστ Χαμ Προγνωστικά

Βαθμολογικό ενδιαφέρον σε αυτό το ματς της Πρέμιερ Λιγκ, έχει μόνο η Γουέστ Χαμ. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι θέλουν να κλείσουν όμορφα τη σεζόν, στην οποία πέτυχαν τον στόχο τους.

– Η Μπράιτον λοιπόν, θα παίζει και του χρόνου στη μεγάλη κατηγορία. Μεγάλη επιτυχία αυτή, αν αναλογιστεί κανείς και τον ανταγωνισμό που υπάρχει στο αγγλικό πρωτάθλημα. Η ομάδα του Πότερ έχασε την περασμένη αγωνιστική από τη Γουλβς με 2-1. Ωστόσο, οι ήττες των Φούλαμ και Γουέστ Μπρομ κλείδωσαν και μαθηματικά την παραμονή για την Μπράιτον. Έτσι, απαλλαγμένη από το άγχος η ομάδα του Πότερ θέλει να κάνει μια καλή εμφάνιση σήμερα. Τα πάει καλά τελευταία στο γήπεδό της και θα προσπαθήσει να μείνει για τέταρτο σερί εντός έδρας ματς αήττητη. Κυρίως στην επίθεσή της βασίζεται στα πιο πρόσφατα ματς η Μπράιτον και ειδικά απόψε που δεν θα είναι αγχωμένη, πιστεύω ότι θα το κάνει πιο έντονα.

– Η Γουέστ Χαμ από την άλλη, «καίγεται» βαθμολογικά. Έχει απομακρυνθεί από την τετράδα, αλλά δεν είναι και λίγο πράγμα να κρατήσει το εισιτήριο για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Μην ξεχνάμε ότι είχε να ανταγωνιστεί μεγάλες ομάδες με πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ και τα έχει πάει περίφημα μέχρι τώρα. Η ομάδα του Μόγες δεν είναι καλά τις τελευταίες αγωνιστικές. Έχασε και από την Έβερτον με 0-1, αν και δεν ήταν χειρότερη. Δεν παύει να είναι μια πολύ ευχάριστη παρουσία φέτος η Γουέστ Χαμ, παρά το ντεφορμάρισμά της τώρα στο τέλος. Από σήμερα λοιπόν, θα επιχειρήσει να επιστρέψει στις επιτυχίες και να μείνει κυρίαρχος στη μάχη για το Γιουρόπα Λιγκ. Έχει την ποιότητα ακόμα και για το τρίποντο απόψε.

Οι φιλοξενούμενοι λοιπόν, δεν βολεύονται με ισοπαλία και πρέπει να βρούνε γκολ. Εξάλλου, η επίθεση είναι η δύναμή τους. Θα αντιμετωπίσουν μια ομάδα απελευθερωμένη και οι συνθήκες μας προϊδεάζουν για ένα ωραίο ματς. Πάμε με το Over 2.5 που είναι αουτσάιντερ, σε απόδοση 2.05!

Προγνωστικά Στοιχήματος

19:15 Τσέλσι – Λέστερ / 1 @ 2.00

22:00 Μπράιτον – Γουέστ Χαμ / Over 2.5 @ 2.05

Τσέλσι – Λέστερ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ