Φιάσκο η European Super League, αλλαγές στο Champions League!

Ανανεώθηκε:
european-super-league

Τελικά πολύ θόρυβος για το τίποτα αποδείχθηκε το εγχείρημα της European Super League, το οποίο κατέρρευσε μέσα σε δύο ημέρες! Οι αντιδράσεις από τις ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες και κυρίως από τους φιλάθλους και τους πρώην ποδοσφαιριστές οδήγησαν στις μισές από τις 12 ομάδες να αποχωρήσουν!

Δείτε τα σημερινά προγνωστικά του Betarades.gr!

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η οργή των φιλάθλων, τηλεσχολιαστών, ποδοσφαιράνθρωπων και όλων όσων αγαπούν το ποδόσφαιρο ήταν τεράστια στο άκουσμα της ίδρυσης της European Super League, ειδικά στην Αγγλία και οι έξι σύλλογοι της χώρας ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους από τη διοργάνωση!

Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν η πρώτη που βγήκε εκτός, αφού η Τσέλσι είχε δείξει ήδη τις προθέσεις της να αποχωρήσει. Και οι υπόλοιπες τέσσερις ομάδες (Άρσεναλ, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ) ακολούθησαν στην πόρτα της εξόδου.

Η Ίντερ φαίνεται πως θα είναι η επόμενη ομάδα που θα αποχωρήσει, σύμφωνα με τα ξένα δημοσιογραφικά πρακτορεία.

Στον απόηχο της παταγώδους αποτυχίας της European Super League, ο Εντ Γούντγιαρντ παραιτήθηκε από την προεδρία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η οικογένεια Γκλέιζερ φέρεται να επιθυμεί να πουλήσει τον σύλλογο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία, την παραίτησή του έχει υποβάλλει και ο πρόεδρος της Γιουβέντους Αντρέα Ανιέλι!

Στην Ισπανία, Μπαρσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης αναμένονται να ακολουθήσουν επίσης το δρόμο της αποχώρησης με μοναδικό αμετανόητο τον Φλορεντίνο Πέρεθ και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο πρόεδρος της “βασίλισσας” μάλιστα συνεχίζει να στηρίζει το εγχείρημα της European Super League και προειδοποίησε τις άλλες ομάδες ότι το συμβόλαιο είναι δεσμευτικό.

Το νέο Champions League

Το τελευταίο διήμερο υπήρξε σοκαριστικό κυρίως για την UEFA, η οποία μετά τις απειλές προς τους “αντάρτες” προχώρησε σε παρουσίαση του νέου φορμάτ στο Champions League, το οποίο αναμένεται να εφαρμοστεί από τη σεζόν 2024-2025.

  • Οι ομάδες θα γίνουν 36
  • Δεν θα υπάρχουν οι 8 όμιλοι
  • Κάθε ομάδα θα αντιμετωπίζει 10 διαφορετικούς αντιπάλους, με τα 5 παιχνίδια εντός και τα 5 εκτός
  • Στη νοκ άουτ φάση των “16” θα προκρίνονται απευθείας οι 8 πρώτες ομάδες και οι ομάδες από την 9η ως την 24η θέση θα παίζουν playoffs
  • Από τη φάση των “16” και μετά η διοργάνωση θα μείνει ως έχει, με διπλά παιχνίδια ως τον τελικό, ο οποίος θα παραμείνει σε ουδέτερη έδρα
  • Η προκριματική φάση παραμένει ως έχει
Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ