*Ρεβάνς για τους 32 του Γιουρόπα Λιγκ. Ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ίδιου σκορ με την πρώτη αναμέτρηση ακολουθεί παράταση και, αν χρειαστεί, πέναλτι.

*Στην πρώτη αναμέτρηση: Ερυθρός Αστέρας – Μίλαν 2-2

*Οι δύο ομάδες θα διασταυρώσουν ξίφη για 6η φορά στην ιστορία, με τη Μίλαν να παραμένει αήττητη (2-3-0/ 7-5 τα γκολ).

*Ο Ερυθρός Αστέρας πανηγύρισε μόλις δύο νίκες σε 22 αναμετρήσεις με ιταλικές ομάδες, στις υπόλοιπες σημείωσε εννέα ισοπαλίες και έντεκα ήττες (17-29< τα γκολ). Μακριά από το Βελιγράδι έχει απολογισμό 1-3-6.

*Η Μίλαν μετράει δέκα νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες σε 14 εντός έδρας αναμετρήσεις στο Γιουρόπα Λιγκ.

*Θα πρέπει να γυρίσουμε στο 1991 για να βρούμε την τελευταία εκτός έδρας νίκη του Ερυθρού Αστέρα σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά τα Χριστούγεννα, όταν επικράτησε με 2-1 της Μπάγερν Μονάχου στα ημιτελικά του Κυπέλλου Πρωταθλητριών.

Δείτε τα Προγνωστικά Europa League

ΜΙΛΑΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Πληγωμένη, μετά τη βαριά ήττα που γνώρισε στο “Derby della Madonnina” από τη συμπολίτισσα της Ίντερ (3-0) την Κυριακή (21/2), η Μίλαν καλείται να “κλειδώσει” την πρόκριση στους 16 του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες (1-1) στο Βελιγράδι την προηγούμενη βδομάδα, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στην εκπνοή της αναμέτρησης, αν και αγωνίζονταν με δέκα ποδοσφαιριστές από το 77′.

Το συγκρότημα του Πιόλι αγνοεί τη νίκη σε τρεις αναμετρήσεις (0-1-2), υποχώρησε στο -4 από την πρωτοπόρο Ίντερ στη Σέριε Α και νιώθει καυτή την ανάσα της Γιουβέντους που βρίσκεται τέσσερις βαθμούς πίσω, αλλά με παιχνίδι λιγότερο. Οι “ροσονέρι” δίνουν το παρών για 2η φορά στους 32 του Γιουρόπα Λιγκ, την σεζόν 2017/18 προσπέρασαν το εμπόδιο της Λουντογκόρετς, προτού αποκλειστούν από την Άρσεναλ. Πανηγύρισαν τη νίκη στις 4/5 τελευταίες αναμετρήσεις τους στο “San Siro” για την εν λόγω διοργάνωση (σε όλες επιβεβαιώθηκε το over 2,5).

Δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα του ο Στέφανο Πιόλι ενόψει της ρεβάνς με τον Ερυθρό Αστέρα. Με τους Μάντζουκιτς και Μπενασέρ να έχουν τεθεί νοκ άουτ, και τον Ιμπραχίμοβιτς να μην βρίσκεται στο 100%, ο Λεάο αναμένεται να ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης. Πίσω του θα έχει τους Κρούνιτς, Καστιγιέχο και Τσαλχάνογλου σε σχηματισμό 4-2-3-1. Υπάρχει η σκέψη να τον αλλάξει σε 3-4-1-2 κρατώντας τους Τομόρι, Ρομανιόλι και Κιάερ στα μετόπισθεν. Την Κυριακή (28/2) η Μίλαν φιλοξενείται από τη Ρόμα.

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός έδρας (3-0) από την Ίντερ. Τα γκολ σημείωσαν οι Μαρτίνεζ (5′, 57′) και Λουκάκου (66′).

ΜΙΛΑΝ Στατιστικά

*Over 2,5 στα 6/7 τελευταία παιχνίδια της.

*NG στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Ο Ερυθρός Αστέρας ταξίδεψε δίχως άγχος στην Ιταλία και το Μιλάνο, γνωρίζοντας πως αποτελεί το απόλυτο αουτσάιντερ για πρόκριση στους 16 του Γιουρόπα Λιγκ, κάτι που φαίνεται κι από το σετ αποδόσεων της αναμέτρησης με τους “ροσονέρι”. Δεν μπορούμε να παραβλέψουμε την εκπληκτική πορεία που πραγματοποιεί τη φετινή σεζόν, στην οποία γνώρισε μόλις μία ήττα από την Χόφενχαϊμ (2-0 εκτός) στις 22 Οκτωβρίου (28 νίκες, έξι ισοπαλίες).

Την Κυριακή (21/2) οι “ερυθρόλευκοι” συνέχισαν νικηφόρα την πορεία τους στο πρωτάθλημα προσπερνώντας, έστω κι αν δυσκολεύτηκαν, το εμπόδιο της Σουμπότιτσα (2-1 εκτός). Συγκεντρώνοντας 62 βαθμούς παραμένουν στην κορυφή και το +6 από την συμπολίτισσα Παρτιζάν που έχει παιχνίδι περισσότερο. Παραμένουν αήττητοι σε έξι αναμετρήσεις του Γιουρόπα Λιγκ (3-3-0), ενώ πανηγύρισαν δύο νίκες σε επτά εξόδους τους (τρεις ισοπαλίες, δύο ήττες).

Στις έξι από αυτές σημειώθηκαν λιγότερα από τρία γκολ. “Στην πρώτη αναμέτρηση δικαιωθήκαμε για το πάθος και το κουράγιο μας, πραγματοποιήσαμε μία σπουδαία εμφάνιση κόντρα σε μία Μίλαν που βρίσκεται στο top-10 της Ευρώπης αυτή την στιγμή. Όπου υπάρχει ελπίδα, υπάρχει και ζωή”, είπε ο προπονητής Στάνκοβιτς. Την Κυριακή (28/2) ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται την Νόβι Σαντ.

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας (2-1) της Σουμπότιτσα. Ο Φουρτούλα άνοιξε το σκορ στο 35′, προτού ο Ίβανιτς ισοφαρίσει για τους φιλοξενούμενους στο 81′. Ο Σανογκό ανέτρεψε τα δεδομένα επτά λεπτά αργότερα.

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ Στατιστικά

*Over 2,5 στα 4/5 τελευταία παιχνίδια του.

*Κράτησε το μηδέν στα 3/4 τελευταία παιχνίδια του στο Γιουρόπα Λιγκ.

Μίλαν – Ερυθρός Αστέρας στο Pamestoixima.gr Advertisement
Pamestoixima logo 2021
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ