18η Αγωνιστική

*Over 2,5 τα 6/8 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Πρώτος γύρος: Γιαγκελόνια – Ποντμπεσκίτζιε 2-2

Δείτε τα Προγνωστικά Πολωνίας

ΠΟΝΤΜΠΕΣΚΙΤΖΙΕ ΑΝΑΛΥΣΗ

Δεν την ευνόησε η εξέλιξη του αγώνα κόντρα στην Κρακοβία, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική. Βρέθηκε στο 25’ μπροστά στο σκορ, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με πέναλτι στο 42’, ενώ από το 63’ η Ποντμπεσκίτζιε αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο, κάτι που επηρέασε το παιχνίδι της. Δεν μπόρεσε να δώσει έτσι συνέχεια στο νικηφόρο σερί που έτρεχε κόντρα σε Λέγκια Βαρσοβίας (1-0) και Γκόρνικ Ζάμπρζε (2-1), βρίσκεται στην προτελευταία θέση και μόλις στο +2 από την ουραγό Γιαγκελόνια. Διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση με 17 γκολ, αλλά και τη χειρότερη άμυνα έχοντας δεχτεί 40 τέρματα. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Όσιρα και Πόλατσεκ, αλλά και ο τιμωρημένος Κότσιτς.

Προηγούμενο ματς:Ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν Κρακοβία και Ποντμπεσκίτζιε. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 25’ με τον Όρα,ενώ στο 42’ ο Φαν Άμερσφουρτ με πέναλτι ισοφάρισε σε 1-1. Στο 63’ ο Κόστσιτς άφησε με δέκα παίκτες την Ποντμπεσκίτζιε, ενώ στο 86’ με δέκα παίκτες έμεινε και η Κρακοβία.

ΠΟΝΤΜΠΕΣΚΙΤΖΙΕ Στατιστικά

*2-3 σύνολο γκολ στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*N/G στα 5/9 τελευταία ματς.

ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Το πάλεψε κόντρα στη Λέγκια Βαρσοβίας, η Γιαγκελόνια δεν μπόρεσε να κάνει την υπέρβαση, κατάφερε ωστόσο να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1). Προηγήθηκε μόλις στο 4’ με πέναλτι του Ιμάζ, δεν μπόρεσε να “κλειδώσει” τη νίκη και στο 18’ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1-1, που ήταν και το τελικό σκορ. Είχε προηγηθεί η ήττα από τη Βίσλα Κρακοβίας (2-0), βρίσκεται στην 6η θέση και στο -4 από την πρώτη τριάδα, παραμένοντας ζωντανή στον στόχο της. Έχει επικίνδυνη έξοδο στην έδρα της ανεβασμένης Ποντμπεσκίτζιε, τη στιγμή που εκτός έδρας αντιμετωπίζει πρόβλημα, καθώς ηττήθηκε στις 6/7 τελευταίες εξόδους της στο πρωτάθλημα. Χάνει το σημερινό παιχνίδι ο τραυματίας Ρούνιε.

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν Γιαγκελόνια και Λέγκια Βαρσοβίας. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 4’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ιμάζ, ενώ στο 18’ ο Πέκχαρντ από τα 11 βήματα ισοφάρισε σε 1-1. Δεν άλλαξε κάτι στη συνέχεια του ματς, με το 1-1 να μένει μέχρι το τέλος.

ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ Στατιστικά

*Over 2,5 τα 9/13 τελευταία παιχνίδια της.

*G/G τα 9/13 τελευταία ματς.