Πάει πολύ για τη Λίβερπουλ!

Ανανεώθηκε:
Λίβερπουλ Σίτι

Καλημέρα φουνταριστοί!

Χθες πέτυχα… αυτογκόλ! Ενώ ξέρω ότι στα περισσότερα παιχνίδια που μεταδίδω, δύσκολα έρχονται νίκες των γηπεδούχων, πόνταρα στον «άσο» σε ματς που μετέδωσα! Βέβαια, καμιά φορά υπολογίζουμε χωρίς τον ξενοδόχο. Και ο ξενοδόχος Μάρκο Ρόζε άφησε χθες στον πάγκο έξι βασικούς ποδοσφαιριστές! Όταν υποτιμάς τον αντίπαλο αυτά παθαίνεις. Η Γκλάντμπαχ λοιπόν, έχασε από την Κολωνία και μας χάλασε το 2/2. Γιατί η Γιούβε «καθάρισε» στο ντέρμπι με τη Ρόμα και έβγαλε εύκολα τον «άσο» μας. Το κουπόνι παραμένει «καυτό» και σήμερα, και όλα τα ματς παίζουν με γκάμα ειδικών στοιχημάτων στη Stoiximan!

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Πρέμιερ Λιγκ κατά τη γνώμη μου, τραβάει όλη την προσοχή πάνω της την Κυριακή. Το ντέρμπι της Λίβερπουλ με τη Σίτι στο «Άνφιλντ», απασχολεί ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Κάτι κράτησα από το ντέρμπι, αλλά έχω σημείο και από το πρώτο ματς της ημέρας στο αγγλικό πρωτάθλημα. Δηλαδή, το Τότεναμ – Γουέστ Μπρομ. Πάμε να τα δούμε όλα αναλυτικά…

Τότεναμ – Γουέστ Μπρομ Προγνωστικά

Για πρώτη φορά από το 2012 και μετά, η Τότεναμ έχασε τρία συνεχόμενα παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ. Τίποτα δεν πάει καλά για τους Spurs τελευταία και έχουν πέσει στην ένατη θέση. Δεν μπορούν να διαχειριστούν την απουσία του Κέιν, η οποία τους στοιχίζει πάρα πολύ. Μεσοβδόμαδα ηττήθηκαν από την Τσέλσι στο ντέρμπι, με 0-1. Ανώτεροι συνολικά οι «Μπλε», όμως στο τέλος η Τότεναμ πίεσε και είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να ισοφαρίσει. Αυτό το… finish της Τότεναμ στο ντέρμπι έδωσε κάποια ελπίδα στον Μουρίνιο για τη συνέχεια. Η ομάδα του έχει μείνει επτά πόντους πίσω από την τετράδα. Δεν θέλει σε καμία περίπτωση να χάσει το Champions League τόσο γρήγορα και πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσει σήμερα. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για τους Λονδρέζους. Άλλωστε, είναι κλάσεις ανώτεροι από τη Γουέστ Μπρομ. Έχουν χάσει μόλις δύο φορές στα τελευταία 18 ματς από τη συγκεκριμένη αντίπαλο, ανεξαρτήτως έδρας!

Η Γουέστ Μπρομ με τη σειρά της, δίνει μάχη για την παραμονή στην κατηγορία. Αυτή η μάχη όμως, έχει γίνει πλέον κάτι παραπάνω από δύσκολη. Οι φιλοξενούμενοι απέχουν 11 πόντους από τη σωτηρία, μετά την πολύ κακή ήττα της περασμένης αγωνιστικής. Ειδικότερα, είχε το ντέρμπι παραμονής με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, εκτός έδρας. Ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, προηγήθηκε, αλλά στο δεύτερο μέρος δεν άντεξε. Έχασε με 2-1 τελικά, και τώρα είναι μόλις έναν πόντο πάνω από την ουραγό Σέφιλντ. Δύσκολα τα πράγματα για τη Γουέστ Μπρομ, που έχει μόλις δύο νίκες φέτος… συνολικά! Ντεφορμέ και τις τελευταίες αγωνιστικές, έχει κερδίσει μόνο μια φορά στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της για το πρωτάθλημα. Σε αυτά, έχει επίσης τέσσερις ήττες! Μεγάλο αουτσάιντερ και απόψε…

Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η Τότεναμ δεν είναι στα καλά της, αλλά έχει και την ιδανική ευκαιρία για να επιστρέψει στις επιτυχίες. Θεωρώ ότι θα την εκμεταλλευτεί, συνεχίζοντας από εκεί που σταμάτησε κόντρα στην Τσέλσι. Δηλαδή, από την καλή εμφάνιση που έκανε στο τελευταίο τέταρτο του ντέρμπι. Θα ποντάρω στην Τότεναμ -1 (Ασιατικό) σε απόδοση 1.90.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)
21+ Παίξε υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι Προγνωστικά

Το μακρινό… 2003 (!) έχασε για τελευταία φορά εντός έδρας από τη Μάντσεστερ Σίτι η Λίβερπουλ, στο 90λεπτο ενός αγώνα, ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Δηλαδή, πριν από 18 χρόνια! Τρομερή παράδοση, που θέλουν πάση θυσία να συνεχίσουν σήμερα οι Reds. Για την ακρίβεια, η ομάδα του Κλοπ θα κυνηγήσει μόνο τη νίκη. Μόνο έτσι, θα μπορέσει να επιστρέψει στη μάχη του τίτλου. Είναι η τελευταία ευκαιρία των γηπεδούχων, για να μην παραδώσουν ουσιαστικά τον θρόνο τους από τον Φεβρουάριο. Επιπλεόν, η Λίβερπουλ χρειάζεται οπωσδήποτε το τρίποντο και για τη μάχη της τετράδας. Τίποτα εξάλλου, δεν είναι δεδομένο στη φετινή Πρέμιερ. Μετάα από δύο μεγάλες εκτός έδρας νίκες, απέναντι σε Τότεναμ και Γουέστ Χαμ, ηττήθηκε με 0-1 από την Μπράιτον! Δύο σερί ήττες μετράει στο «Άνφιλντ» η Λίβερπουλ, που συνολικά αγνοεί τη νίκη στο γήπεδό της εδώ και τέσσερα ματς. Τραγική επίδοση για τη Λίβερπουλ που ξέρουμε τα τελευταία χρόνια, επιθυμεί να τη διακόψει άμεσα. Στο καθαρά αγωνιστικό, ο στόπερ Καμπάκ που ήρθε από τη Σάλκε, δεν αποκλείεται να παίξει βασικός. Ο Άλισον μάλλον θα είναι ξανά στην 11άδα, ενώ Φαμπίνιο και Μανέ έχουν πιθανότητες να αγωνιστούν.

Η Μάντσεστερ Σίτι, έρχεται στο «Άνφιλντ» με στόχο το «διπλό» που θα της δώσει… μισό πρωτάθλημα. Μετά φυσικά, και τη χθεσινή ισοπαλία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Έβερτον. Προέρχεται από την εύκολη νίκη στην έδρα της Μπέρνλι, με 0-2. Το ματς τελείωσε από το 38′, όταν ο Στέρλινγκ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Απίθανο σερί 13 συνεχόμενων νικών σε όλες τις διοργανώσεις τρέχουν οι «Πολίτες». Στην Πρέμιερ, έχουν εννιά σερί τρίποντα. Δεν τρομάζουν με τις επιθετικές τους επιδόσεις, αλλά έχουν βρει το κουμπί στην άμυνα. Δεν δέχονται με… τίποτα γκολ, και θα προσπαθήσουν να το επαναλάβουν και σήμερα αυτό. Βέβαια, είναι πάρα πολύ δύσκολο να μείνει για τέταρτο σερί ματς στο μηδέν η Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ». Πολύ σημαντική η απουσία του Ντε Μπρούινε, είναι ο εγκέφαλος της Σίτι. Δεν παίζει ούτε ο Αγκουέρο, αλλά έχει μάθει να παίζει χωρίς  τον Αργεντινό φέτος η ομάδα του Πεπ.

Το ντέρμπι είναι «do or die» για τη Λίβερπουλ. Δεν έχει το παραμικρό περιθώριο για απώλεια, αν θέλει ακόμα να λέει ότι πάει για πρωτάθλημα. Επίσης, οφείλει να βάλει στοπ στο αρνητικό σερί στο «Άνφιλντ» και ένα τόσο μεγάλο ματς μπορεί να την… «φτιάξει» προς αυτήν την κατεύθυνση. Είναι και η τραγική παράδοση της Σίτι σε αυτό το γήπεδο, που δεν μπορείς να αγνοήσεις. Πιστεύω οι γηπεδούχοι θα τα δώσουν όλα, και οι αποδόσεις μάλλον τους υποτιμούν. Αξίζει το 1Χ σε απόδοση 1.80.

Προγνωστικά Στοιχήματος

14:00 Τότεναμ – Γουέστ Μπρομ / Τότεναμ -1 (Ασιατικό) @ 1.90

18:30 Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι / 1Χ @ 1.80

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ