ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ: Λάτιν ενίσχυση στα χαφ με Μιλόκ! (video)

Ανανεώθηκε:
Μιλοκ Βολος

Ο Βόλος ΝΠΣ ψώνισε μία ακόμη φορά από την αγορά της Λατινικής Αμερικής. Νέα άφιξη στο Πανθεσσαλικό ο Ντάρντο ΜιλόκΟ 30χρονος Αργεντίνος που αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ κάνει το πρώτο του υπερατλαντικό ταξίδι για λογαριασμό της θεσσαλικής ομάδας, με την οποία υπέγραψε ως τον Ιούνιο του 2022. 

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ:

«Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 22χρονου μεσοεπιθετικού από τη Βενεζουέλα Χοσέ Ρίβας και του 31χρονου Αργεντίνου μέσου Ντάρντο Μίλοκ. Ο Χοσέ Ρίβας αγωνιζόταν στην Εστουντιάδες Μερίδα ενώ έχει φορέσει και τη φανέλα της Τρουχιγιάνος Βενεζουέλας. Ο Ντάρντο Μίλοκ αγωνιζόταν στην Πατρονάτο, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των Χιμνάσια, Σαρμιέντο, Τεμπερλέι, Τουκουμάν και Αλντοσίβι. Και οι δύο ποδοσφαιριστές αποτελούν επιλογές των υποψήφιων επενδυτών της ΠΑΕ Βόλος».

Νταρντό Μιλόκ: Το Who Is Who

Ο Νταρντό Μιλόκ γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1990 στη Λα Πλάτα της Αργεντινής. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες της Ντεφενσόρες και στη συνέχεια μεταπήδησε στις ακαδημίες της Χιμνάσια Λα Πλάτα, στην ανδρική ομάδα της οποίας ανέβηκε το 2010. Στο ρόστερ της Χιμνάσια άνηκε ως το 2017, με την οποία έκανε 48 συμμετοχές, ενώ ενδιάμεσα πήγε ως δανεικός στη Σαρμιέντο και τη Τεμπερλέι. Το 2017 μεταγράφηκε στην Ατλέτικο Τουκουμάν και την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε σε 18 παιχνίδια με τη φανέλα της Αλντοσιβί. Από τον Ιούλιο του 2019 άνηκε στην Πατρονάτο με την οποία έκανε 22 συμμετοχές.