Bet365: Λίβερπουλ – Μπέρνλι με πλήθος αγορών

Ανανεώθηκε:
bet365 logo

Στις 22:00, η Λίβερπουλ υποδέχεται στο Άνφιλντ την Μπέρνλι και η Bet365 είναι παρούσα στον αγώνα με κορυφαίες αποδόσεις!

Λίβερπουλ – Μπέρνλι στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε αγωνιστική κρίση η πρωταθλήτρια Λίβερπουλ, αγνοεί τη νίκη στην Πρέμιερ για 4 αγωνιστικές, δίχως να έχει σκοράρει στις 3 τελευταίες! Μετά την ήττα στην έδρα της Σαουθάμπτον ήταν και πάλι ανέμπνευστη επιθετικά στο ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ και το τελικό 0-0 κρίνεται δίκαιο με τους φιλοξενούμενους να έχουν τη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα. Δίχως φαντασία και αποτελεσματικότητα στην επίθεση η ομάδα του Κλοπ , από εκεί που βρισκόταν στην κορυφή σήμερα είναι 4η και στο -6 από την 1η θέση!

Από δύο σερί ήττες με το ίδιο σκορ (0-1) έρχεται η Μπέρνλι, που βρίσκεται στην 17η θέση και το +4 από την επικίνδυνη ζώνη. Μετά το 0-1 από τη Γιουνάιτεντ, το Σάββατο ηττήθηκε και στο Λονδίνο από τη Γουέστ Χαμ δεχόμενη το γκολ από πολύ νωρίς (9′). Περισσότερο κινδύνεψε στη συνέχεια παρά απείλησε και έμεινε στα μόλις 4 γκολ σε 9 εκτός έδρας αναμετρήσεις!

Mε βάση τις αποδόσεις της Bet365, η Λίβερπουλ είναι σαφώς το τεράστιο φαβορί στο 1.20. Η ισοπαλία προσφέρεται στο 6.50 και το διπλό στο 15.00!

Ενδιαφέροντα στατιστικά

Λίβερπουλ – Μπέρνλι στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη Bet365 θα βρείτε επιλογές για το Νικητή του Αγώνα, το Over/Under, το Goal/No Goal, τις Αγορές Ημιχρόνου, τους Σκόρερ, τις Κάρτες, και πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις