Κατηφόρα για το «διπλό» της Λαμίας!

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Γεμάτο ντέρμπι και γενικά ματσάρες, είναι το κουπόνι πάμε στοίχημα της Κυριακής (17/01). Τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, το πρόγραμμα περιλαμβάνει κρίσιμες αναμετρήσεις και το στοιχηματικό ενδιαφέρον είναι μεγάλο. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τελευταίες κινήσεις στην πτώση αποδόσεων αλλά και ποιοι είναι οι τζίροι στοιχήματος.

bwin – Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πτώση αποδόσεων

Ξεκινάμε από την πτώση αποδόσεων. Σε αρκετά ματς της ημέρας παρατηρούνται διακυμάνσεις, που είναι σημαντικό να γνωρίζουν οι παίκτες του στοιχήματος. Θα αναφερθούν μερικές από αυτές, που κρίνονται χρήσιμες.

Στη Γαλλία αρχικά, το Στρασβούργο υποδέχεται τη Σεντ Ετιέν. Οι γηπεδούχοι ήταν εξαρχής το φαβορί για τη νίκη, αλλά τις τελευταίες ώρες η απόδοσή τους κατηφορίζει. Από το αρχικό 2.25, βρίσκουμε τον «άσο» στο 1.66! Η πτώση είναι μεγάλη και συγκεκριμένα της τάξης του 26.2%. Είναι η μεγαλύτερη μέχρι στιγμής για αγώνα της Κυριακής.

Στην Ελλάδα τώρα, για τη Super League Interwetten o Βόλος φιλοξενεί τη Λαμία. Και εδώ οι γηπεδούχοι έχουν το πάνω χέρι για τη νίκη, με βάση τις αποδόσεις. Ωστόσο, το «διπλό» έχει πάρει την κάτω βόλτα. Ειδικότερα, από το 4.33, ήδη έχει βρεθεί στο 3.30 και… συνεχίζει.

Στο κύπελλο Ισπανίας, μεταξύ άλλων η Εσπανιόλ θα υποδεχθεί απόψε την Οσασούνα. Η Εσπανιόλ παίζεται σε τιμές φαβορί και μάλιστα πέφτει κι άλλο. Πλέον, ο «άσος» εντοπίζεται στο 1.85, αν και ξεκίνησε από το 2.37! Πτώση του 21.9% δηλαδή.

Ενδιαφέρουσα διακύμανση υπάρχει και στο πρωτάθλημα Ολλανδίας. Στις 15:30 η Φένλο παίζει εντός έδρας με τη Χέρενφεν. Εδώ οι γηπεδούχοι είναι το αουτσάιντερ, αλλά η νίκη τους κατηφορίζει. Είναι ήδη στο 3.00, ξεκινώντας από το 3.75.

Σημαντική αλλαγή βλέπουμε και στο ντέρμπι της Τουρκίας, ανάμεσα στη Μπεσίκτας και τη Γαλατασαράι. Εδώ, η Μπεσίκτας είχε το πάνω χέρι αλλά πλέον το σετ των αποδόσεων είναι σχεδόν μοιρασμένο. Η νίκη της Γαλατά έχει πέσει από το 3.25 στο 2.70, σε μια πτώση του 16.9%.

Τζίροι στοιχήματος

Σε ό,τι έχει να κάνει με τους τζίρους, Πρέμιερ Λιγκ και Σέριε Α δεσπόζουν στην πρώτη τριάδα. Το πιο εμπορικό παιχνίδι της Κυριακής, είναι αναμενόμενα το μεγάλο ντέρμπι της Λίβερπουλ με τη Μάντεστερ Γιουνάιτεντ. Ο τζίρος του αγώνα έχει φτάσει τις 640.998€ με το 49,12% να πηγαίνει στον «άσο». Στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας, βλέπουμε το Σέφιλντ  Γιουνάιτεντ – Τότεναμ. Εδώ στοιχηματίστηκαν ήδη 278.907€, εκ των οποίων το 57,05% πήγε στο «διπλό». τΗν τριάδα κλείνει το ιταλικό ντέρμπι της Ίντερ με τη Γιουβέντους στο Μιλάνο. Σε αυτό το ματς έχουν παιχτεί μέχρι στιγμής 176.139€. Το 41,22% έχει «πέσει» στη νίκη της Ίντερ!

Δείτε αναλυτικά πως διαμορφώνονται οι Τζίροι Στοιχήματος σήμερα