Betshop: Πλήθος στοιχημάτων στο Γκλάντμπαχ – Ίντερ

Ανανεώθηκε:
Betshop logo megalo

Στις 22:00, η Γκλάντμπαχ υποδέχεται την Ίντερ για την 5η αγωνιστική του Champions League και η Betshop προσφέρει την αναμέτρηση με πληθώρα στοιχημάτων!

Γκλάντμπαχ – Ίντερ στη Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Γκλάντμπαχ αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη των ομίλων μέχρι στιγμής και μοιάζει να είναι πολύ κοντά σε μία ιστορική πρόκριση. Αήττητη με 8 πόντους συγκομιδή προπορεύεται των Ρεάλ, Σαχτάρ και Ίντερ και σήμερα ουσιαστικά εξασφαλίζει την παρουσία της στους “16” με μία ισοπαλία. Στα δύο προηγούμενα παιχνίδια του θεσμού διέλυσε τη Σαχτάρ με δύο νίκες και τέρματα 10-0! Την προηγούμενη Τετάρτη έκανε και πάλι περίπατο με 4-0, ενώ τεσσάρα πέταξε και το Σάββατο για την Μπουντεσλίγκα επί της Σάλκε!

Η Ίντερ είναι πλέον με την πλάτη στον τοίχο και μόνο με νίκη θα διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση στην επόμενη φάση. Την προηγούμενη εβδομάδα έκανε κάκιστο ξεκίνημα απέναντι στην ντεφορμέ Ρεάλ, βρέθηκε 0-1 πίσω από το 4ο λεπτό και από το 33′ έπαιζε με παίκτη λιγότερο μετά την ανόητη αποβολή του Βιδάλ. Στο πρωτάθλημα όμως φαίνεται να βρίσκει ρυθμό, έρχεται από δύο νίκες με 7 γκολ ενεργητικό, εντυπωσιακό το 0-3 στην έδρα της Σασουόλο το Σάββατο.

Σύμφωνα με τις αποδόσεις της Betshop.gr η Ίντερ έχει προβάδισμα για τη νίκη. Συγκεκριμένα ο άσος είναι στο 2.92, το “Χ” στο 3.83 και το διπλό στο 2.29.

Ενδιαφέροντα στατιστικά

Γκλάντμπαχ – Ίντερ στη Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop