15η αγωνιστική, κεκλεισμένων των θυρών

*Αήττητη η Φλίτγουντ Τάουν στα πέντε τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, κέρδισε στα τέσσερα από αυτά.

Δες όλα τα σημερινά προγνωστικά

Νορθάμπτον – Φλίτγουντ Τάουν στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νορθάμπτον 1 Ανάλυση

Χωρίς να έχει υποχρεώσεις ούτε για το πρωτάθλημα, ούτε για το Κύπελλο το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, η Νορθάμπτον είχε μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να πάρει ανάσες και μία εβδομάδα στη διάθεσή της για να προετοιμάσει το ματς με τη Φλίτγουντ Τάουν. Από την εκτός έδρας ισοπαλία με την Φλίτγουντ προέρχεται, σε έναν αγώνα που προηγήθηκε πριν από το 20ο λεπτό, αλλά ισοφαρίστηκε στο φινάλε. Τουλάχιστον παρέμεινε αήττητη για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι στο πρωτάθλημα μετά το διπλό επί της Μπέρτον με 1-3, ενώ έχει ηττηθεί μόλις μία φορά στα πέντε πιο πρόσφατα ματς που έχει δώσει για τη συγκεκριμένη διοργάνωση. Παραμένει, βέβαια, χαμηλά στη βαθμολογία, μόλις στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού, εντός έδρας έχει πανηγυρίσει μία μόνο νίκη σε επτά αναμετρήσεις για τη League One (1-2-4).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με αντίπαλο την Ροτσντέιλ. Προηγήθηκε στο 19ο λεπτό με τον Χάρι Σμιθ, δέχθηκε μεγάλη πίεση από τους γηπεδούχους και ισοφαρίστηκε στο 85’, με τον βαθμό να είναι το μάξιμουμ που άξιζε η Νορθάμπτον από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Νορθάμπτον 1 Στατιστικά

*Αήττητη στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα (2-2-1). (Δες το στη Stoiximan)

*Δεν έχει σκοράρει στα 4/5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για τη League One.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)
21+ Παίξε υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA

Φλίτγουντ Τάουν Ανάλυση

Υποδέχθηκε τη Σάντερλαντ το Σάββατο στο πλαίσιο του πρωταθλήματος, βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας. Ήταν η πρώτη απώλεια βαθμών για τη Φλίτγουντ Τάουν μετά από τρεις διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, σε επίπεδο πρωταθλήματος έχει κερδίσει τα πέντε από τα επτά πιο πρόσφατα ματς της. Ιδιαίτερα αποτελεσματική επιθετικά, με 25 τέρματα ενεργητικό διαθέτει μία από τις κορυφαίες γραμμές κρούσης της κατηγορίας, ωστόσο μακριά από τη βάση της χάνει σημαντική από τη δυναμική της, με τέσσερις ήττες σε έξι εξόδους της.
Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Σάντερλαντ. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 59’, πίεσε για την ισοφάριση και τα κατάφερε στο 73’ με τον Κόνολι να διαμορφώνει το δίκαιο σε γενικές γραμμές τελικό αποτέλεσμα.

Φλίτγουντ Τάουν Στατιστικά

*Goal / Goal τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.

*Το Goal / Goal σε συνδυασμό με το Over 3.5 επιβεβαιώθηκε στα δύο πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια της Φλίτγουντ για τη League One.