Σε ελεύθερη πτώση το διπλό της Τσέλσι!

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Το κουπόνι πάμε στοίχημα της Τρίτης (24/11) έχει τεράστιο στοιχηματικό ενδιαφέρον, καθώς σε αυτό την παράσταση κλέβουν τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τελευταίες κινήσεις στην πτώση αποδόσεων αλλά και ποιοι είναι οι τζίροι στοιχήματος.

bwin – Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πτώση αποδόσεων

Στην κατηγορία της πτώσης των αποδόσεων παρατηρούμε σημαντική μεταβολή στο διπλό του Ρεν Τσέλσι για το Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Άγγλοι είχαν τον πρώτο λόγο για τη νίκη από το ξεκίνημα, με απόδοση στο 2.10, όμως τις τελευταίες ώρες αυτή έχει φτάσει στο 1.50! Ένα ακόμη σημείο που εντυπωσιάζει με την αλλαγή της τιμής του προς τα κάτω είναι η ισοπαλία στο παιχνίδι Ρόζενμποργκ – Μπραν για την Α’ Νορβηγίας. Το “Χ” αρχικά εντοπιζόταν στο 5.25, ενώ πλέον βρίσκεται στο 3.80. Άλλο ένα διπλό που έχει συμπιεστεί αρκετά είναι αυτό στον αγώνα Λούγκο – Οβιέδο για τη Β’ Ισπανίας. Η νίκη των φιλοξενούμενων προσφερόταν στο 3.30 και τώρα πια είναι στο 2.55.

Τζίροι στοιχήματος

Ακριβώς όπως θα περίμενε κανείς, σήμερα στην κατηγορία των τζίρων κυριαρχούν τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ. Πρώτο στη λίστα φιγουράρει το Γιουβέντους Φερεντσβάρος που αγγίζει σχεδόν τα 398,000€ σε στοιχήματα. Στη δεύτερη θέση βλέπουμε τον αγώνα Ντιναμό Κιέβου Μπαρτσελόνα με περισσότερα από 393,000€ τζίρο. Η τριάδα κλείνει με το ματς Ρεν Τσέλσι που ξεπερνάει τα 282,000€ σε πονταρίσματα.

Δείτε αναλυτικά πως διαμορφώνονται οι Τζίροι Στοιχήματος σήμερα