26η αγωνιστική

*Με απόφαση της κυβέρνησης, στις κερκίδες μπορούν να βρεθούν μέχρι 50 θεατές.

*Στον πρώτο γύρο: Ακρόπολις – Ντέγκερφορς 1-1

Ντέγκερφορς – Ακρόπολις στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΝΤΕΓΚΕΡΦΟΡΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Αήττητη παρέμεινε για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι παρέμεινε η Ντέγκερφορς, μετά και τη νίκη κόντρα στην Έργκριτε (2-0 εντός). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Τόμας Σόλμπεργκ φιλοξενήθηκε από την Τρέλεμποργκ, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1. Ένα αποτέλεσμα που θεωρείται αρνητικό, δεδομένου πως αγωνιζόταν με παίκτη περισσότερο από το 63ο λεπτό.

Βρίσκεται έτσι στην κορυφή της κατάταξης, με 54 βαθμούς, ούσα στο +1 από την Χάλμσταντ. Στις δέκα νίκες και δυο ήττες ο εντός έδρας απολογισμός της, στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας επικρατήσει στα τέσσερα πιο πρόσφατα αντίστοιχα ματς της. Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Τρέλεμποργκ, για το πρωτάθλημα. Πήρε προβάδισμα στο 72ο λεπτό με τον Έντβαρντσεν, για να δεχθεί την ισοφάριση για το τελικό αποτέλεσμα, στις καθυστερήσεις του ματς.

Ντέγκερφορς Στατιστικά

*Με Under 2.5 ολοκληρώθηκαν τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, στο πρωτάθλημα. (δες το στη Stoiximan)

*Με Goal/Goal και Over 2.5 ολοκληρώθηκαν τα τρία από τα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, στο πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στον Stoiximan | 21+ MGA (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Τη δεύτερη διαδοχική της ήττα στο πρωτάθλημα υπέστη η Ακρόπολις, μετά και από εκείνη κόντρα στη Βαστέρας (2-1 εκτός). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου υποδέχθηκε τη Νόρμπι, από την οποία και ηττήθηκε με 1-3. Αποτέλεσμα δίκαιο, καθώς ήταν απογοητευτική η εμφάνιση της και δεν άξιζε κάτι το θετικό.

Βρίσκεται έτσι στην πέμπτη θέση με 37 βαθμούς, όσους έχει και η Σούντσβαλ, ενώ είναι στο έντεκα από την πρώτη τριάδα και τις θέσεις ανόδου, πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε. Στις τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας πανηγυρίσει ένα διπλό στις πέντε πιο πρόσφατες εξόδους της (1-2-2). Χωρίς απουσίες η αποστολή της.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 1-3 από τη Νόρμπι, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω με δυο τέρματα (11′, 62′) και παρότι μείωσε με τον Ραγιαμοχάν στο 85ο λεπτό, δέχθηκε και τρίτο τέρμα στις καθυστερήσεις.

Ακρόπολις Στατιστικά

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα δέκα τελευταία παιχνίδια της, στο πρωτάθλημα.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα έξι τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της, στο πρωτάθλημα.