Bet365: Μπράγκα – ΑΕΚ με πλήθος αγορών

Ανανεώθηκε:
bet365 logo

Η ΑΕΚ δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράγκα σήμερα, για το Europa League και η Bet365 είναι παρούσα στον αγώνα με κορυφαίες αποδόσεις!

Μπράγκα – ΑΕΚ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπράγκα είναι μια… παραδοσιακή ομάδα από την Πορτογαλία με διαρκή παρουσία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αυτήν την περίοδο βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Στο τελευταίο ματς που έδωσε για το πρωτάθλημα, κέρδισε με 2-1 τη Νασιονάλ πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό σκορ. Προηγήθηκε με δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο και στη συνέχεια έριξε στροφές ενόψει και του σημερινού αγώνα. Έχει μόλις μια ήττα στα εννιά τελευταία παιχνίδια της για το Γιουρόπα Λιγκ.

Η ΑΕΚ από την άλλη, λίγο έλειψε να κερδίσει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ χωρίς να εντυπωσιάσει καθόλου με την απόδοσή της. Η ομάδα του Καρέρα προηγήθηκε με τον Ανσαριφάρντ, αλλά ισοφαρίστηκε λίγο πριν το τέλος. Η αλήθεια είναι ότι η «Ένωση» επηρεάστηκε πολύ από τις πολλές και σημαντικές απουσίες της. Δεν δημιούργησε καθόλου και στην άμυνα προσπάθησε πολύ να περιορίσει τον ΠΑΟΚ. Στα θετικά ότι επιστρέφουν παίκτες σήμερα, όπως ο Μάνταλος.

Οι Πορτογάλοι είναι το  φαβορί για τη νίκη, με τον άσσο να προσφέρεται στο 1.66 και το διπλό στο 5.50.

Ενδιαφέροντα στατιστικά

  • Στα 6/7 τελευταία παιχνίδια της Μπράγκα μπήκαν 3+ γκολ (στο 2.00 το Over 2.5).
  • Στα 5/7 πιο πρόσφατα ματς της ΑΕΚ σημειώθηκαν 2 και λιγότερα τέρματα (στο 1.85 το Under 2.5).
Μπράγκα – ΑΕΚ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη Bet365 θα βρείτε επιλογές για το Νικητή του Αγώνα, το Over/Under, το Goal/No Goal, τις Αγορές Ημιχρόνου, τους Σκόρερ, τις Κάρτες, και πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις