Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε τον Ντρέγκερ! (video)

Ανανεώθηκε:
Ντρέγκερ Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ήθελε να ενισχυθεί στο δεξί άκρο της άμυνας, μετά την αποχώρηση του Ομάρ Ελαμπντελαουί, και το πραγματοποιεί. Μετά τον Ραφίνια, απέκτησε και τον Μοχάμεντ Ντρέγκερ από τη Φράιμπουργκ. Οι «Ερυθρόλευκοι» έβγαλαν από τα ταμεία τους το ποσό του 1 εκατ. ευρώ για να τον κάνουν δικό τους. Τα τελευταία δύο χρόνια ο ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν ως δανεικός στην Πάντερμπορν. Ο Ντράγκερ υπέγραψε το συμβόλαιό του για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και ανακοινώθηκε από τους Πειραιώτες.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Μοχάμεντ Ντρέγκερ. Ο γεννημένος στη Γερμανία Τυνήσιος, είναι 24 ετών (25/6/1996), με ύψος 1.78, διεθνής με την ομάδα της Τυνησίας και αγωνίζεται στη δεξιά πλευρά της άμυνας.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τη δεύτερη ομάδα της Φράιμπουργκ το 2015, ενώ από το 2017 προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα του συλλόγου. Για μία διετία (2018-2020) αγωνίστηκε υπό τη μορφή δανεισμού στην Πάντερμπορν για να γίνει πλέον κάτοικος Πειραιά».

Μοχάμεντ Ντρέγκερ: Το Who is Who

Ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ γεννήθηκε στην πόλη Φράιμπουργκ της Γερμανίας, στις 25 Ιουνίου του 1996. Η καταγωγή του είναι από την Τυνησία, και είναι διεθνής με την ομάδα της. Το 2015 ξεκίνησε ουσιαστικά την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία από τους νέους της Φράιμπουργκ. Οι ικανότητές του και η δουλειά του, του έδωσαν το εισιτήριο για την πρώτη ομάδα του συλλόγου, το 2017. Έπαιξε για μια σεζόν εκεί, και την επόμενη χρονιά πήγε ως δανεικός στην Πάντερμπορν, όπου έμεινε δύο χρόνια. Η Φράιμπουργκ τον πήρε πίσω το καλοκαίρι, αλλά ήταν αποφασισμένη να τον πουλήσει. Έτσι, δέχτηκε το 1 εκατ. ευρώ του Ολυμπιακού και τον έδωσε στους «Ερυθρόλευκους». Πρόκειται για έναν δεξιό μπακ, που δίνει έμφαση στα αμυντικά του καθήκοντα. Είναι γρήγορος, δυνατός, και με καλό ύψος για τη θέση. Θα έχει μεγάλο ανταγωνισμό για τη φανέλα του βασικού στον Ολυμπιακό, αφού εκεί παίζει και ο Ραφίνια.