* 1ος γύρος του Λιγκ Καπ. Οι αγώνες είναι μονοί, νοκ άουτ, σε περίπτωση ισοπαλίας η πρόκριση στην επόμενη φάση κρίνεται απευθείας στα πέναλτι.

Κρόουλι – Μίλγουολ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΚΡΟΟΥΛΙ ΑΝΑΛΥΣΗ (Λιγκ 2)

Η Κρόουλι δεν κατάφερε να διεκδικήσει τη συμμετοχή στα πλέι οφς για την άνοδο πέρυσι, αφού το πρωτάθλημα διακόπηκε και ενώ ήταν στην 13η θέση της Λιγκ 2, αλλά στο -10 από την έβδομη θέση που οδηγούσε στα πλέι οφς.

Συνεχίζει με τον ίδιο προπονητή στον πάγκο της, τον Τζον Γεμς, ενώ έχοντας να αγωνιστεί από τον Μάρτιο, αποφάσισε να παίξει τρία φιλικά με ομάδες κάτω των 23 ετών από την Πρέμιερ Λιγκ! Και μάλιστα δεν έχασε από καμία, σκοράροντας σε όλα τα παιχνίδια. Όμως το αρνητικό ήταν πώς επίσης δέχθηκε γκολ και από τις τρεις!

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Κρόουλι έφερε 1-1 εκτός έδρας με την Γουότφορντ U23, προηγούμενη με τον Ναντεσάν στο πρώτο ημίχρονο, με την αντίπαλο της να ισοφαρίζει στην εκπνοή του ημιχρόνου με πέναλτι και ενώ είχε αποκρούσει ένα ο γκολκίπερ της νωρίτερα με το αποτέλεσμα στο 0-0.

Κρόουλι Στατιστικά

*Εχει 3/3 G/G στα φιλικά παιχνίδια (bet365 παίξε νόμιμα).

*Εχει 2/3 over 3,5 στα φιλικά παιχνίδια.

ΜΙΛΓΟΥΟΛ ΑΝΑΛΥΣΗ (Τσάμπιονσιπ)

Η Μίλγουολ έπαιξε στη νέα «ποδοσφαιρική εποχή», μετά COVID-19, αφού ολοκλήρωσε το προηγούμενο πρωτάθλημα του Τσάμπιονσιπ, παλεύοντας για να συμμετάσχουν στα πλέι οφς για την άνοδο, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει στο τέλος, τερματίζοντας στην 8η θέση, στο -2 από την πρώτη εξάδα.

Ο τεχνικός της, Γκάρι Ρόουετ, είπε πως το φετινό Λιγκ Καπ είναι διαφορετικό, καθώς συνήθως ξεκινάει μετά το πρωτάθλημα και δίνεις ευκαιρίες σε παίκτες που δεν έχουν παίξει να δείξουν τι αξίζουν. Αλλά φέτος προηγείται του πρωταθλήματος, επομένως θα το αντιμετωπίσει με μεγαλύτερη σοβαρότητα και χρησιμοποιώντας την καλύτερη δυνατή του ενδεκάδα.

Απουσιάζουν οι τραυματίες Πάροτ (ΕΠ), Μίτσελ (ΜΕ), Σκάλακ (ΜΕ), ενώ οι Μπόντβαρσον (ΕΠ), Φέργκιουσον (ΜΕ) έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Μίλγουολ έχασε 0-1 εντός έδρας από την Κρίσταλ Πάλας χάρη σε ένα τέρμα του Μέγιερ στο 30’.

Μίλγουολ Στατιστικά

*Εχει δύο σερί N/G.

*Εχει 8/9 N/G στα τελευταία της παιχνίδια.