*Πρώτος προκριματικός γύρος του Γιουρόπα Λιγκ. Νοκ άουτ αναμετρήσεις. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και, αν χρειαστεί, πέναλτι.

*Κεκλεισμένων των θυρών.

*Η αναμέτρηση ήταν αρχικά προγραμματισμένη για τις 27/08, ωστόσο αναβλήθηκε εξαιτίας των κρουσμάτων που υπήρχαν στην ομάδα της Ζελέζνιτσαρ.

*Αυτή είναι η πρώτη φορά στην ιστορία των δυο ομάδων που θα τεθούν αντιμέτωπες, σε οποιαδήποτε διοργάνωση.

Μακάμπι Χάιφα – Ζελέζνιτσαρ στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΪΦΑ ΑΝΑΛΥΣΗ (Ισραήλ, –)

Με νίκη ξεκίνησε την πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα του Ισραήλ, η Μακάμπι Χάιφα. Για την πρώτη αγωνιστική, η ομάδα του Μπαχάρ Μπακάρ φιλοξενήθηκε από τη Χάποελ Χαντέρα, στην έδρα της οποίας επικράτησε με 1-2. Είχε σε μεγάλα κέφια τον Ρουκαβίτσια, ο οποίος σημείωσε και τα δυο της τέρματα, ενώ παρότι τραυματίστηκε στην πορεία, δεν υπάρχει κάποια ανησυχία για τη συμμετοχή του, απόψε.

Φέτος, συμμετέχει για δεύτερη διαδοχική σεζόν στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, έχοντας εξασφαλίσει το εισιτήριο, μετά και τη δεύτερη θέση που κατέλαβε στο προηγούμενο πρωτάθλημα. Από το 2014 και έπειτα δεν έχει δώσει το παρόν σε ευρωπαϊκούς ομίλους. Πέρυσι έφτασε μέχρι τον δεύτερο προκριματικό, όπου και αποκλείστηκε από τη Στρασμπούργκ με συνολικό σκορ 3-4 (ήττα 3-1 εκτός, νίκη 2-1 εντός).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 1-2 επί της Χάποελ Χαντέρα, για το πρωτάθλημα. Πήρε προβάδισμα δυο τερμάτων στο ματς, με τον Ρουκαβίτσια να βρίσκει δίχτυα στο έβδομο και στο 26ο λεπτό, με τους γηπεδούχους να μειώνουν απλά για το τελικό αποτέλεσμα στο 35′.

Μακάμπι Χάιφα Στατιστικά

*Με No Goal και Under 2.5 ολοκληρώθηκαν τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της, σε όλες τις διοργανώσεις. (δες το στη Stoiximan)

*Με No Goal και Under 2.5 ολοκληρώθηκαν τα τρία από τα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, σε όλες τις διοργανώσεις.

Παίξε νόμιμα στη Stoiximan +21 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

ΖΕΛΕΖΝΙΤΣΑΡ ΑΝΑΛΥΣΗ (Βοσνία, –)

Σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Ζελέζνιτσαρ, καθώς το πρωτάθλημα της Βοσνίας είναι σε πιο προχωρημένο στάδιο. Την προηγούμενη αγωνιστική, πριν από τη διακοπή, η ομάδα του Αμάρ Όσιμ υποδέχθηκε τη Μλάντοστ, από την οποία και ηττήθηκε με 0-1, μετά από τέρμα που δέχθηκε λίγο μετά το μισάωρο. Απρόσμενο αποτέλεσμα, δεδομένου πως έπαιζε κόντρα στη χειρότερη ομάδα της κατηγορίας. Πρώτη απώλεια, μετά το 4×4 στο ξεκίνημα.

Τα τελευταία δέκα χρόνια, μόλις δυο φορές δεν κατάφερε να πάρει μέρος σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση. Όσες φορές αγωνίστηκε όμως, δεν μπήκε ποτέ σε ομίλους, με το “ταβάνι” της να είναι ο τρίτος προκριματικός του Γιουρόπα Λιγκ (2015-16). Φέτος, πήρε το ευρωπαϊκό εισιτήριο, καθώς η απόφαση για οριστική διακοπή του πρωταθλήματος, την είχε βρει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-1 από τη Μλάντοστ, για το πρωτάθλημα. Το τέρμα που δέχθηκε στο 32ο λεπτό, ήταν και αυτό που έκρινε την αναμέτρηση.

Ζελέζνιτσαρ Στατιστικά

*Με No Goal στο στοίχημα ολοκληρώθηκαν τα εννέα από τα δέκα τελευταία παιχνίδια της, σε όλες τις διοργανώσεις.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της, σε όλες τις διοργανώσεις.