Bet365: Μπάγερν – Τσέλσι με κορυφαίες αποδόσεις

Ανανεώθηκε:
bet365 logo

Η Μπάγερν φιλοξενεί την Τσέλσι για τους «16» του Champions League και η Bet365 είναι παρούσα στον αγώνα με κορυφαίες αποδόσεις!

Μπάγερν – Τσέλσι στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπάγερν θέλει να ολοκληρώσει μια φοβερή χρονιά με την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ! Έχει πάρει ήδη το πρωτάθλημα και το κύπελλο, αμφότερα με χαρακτηριστική άνεση στο τέλος. Ήταν με διαφορά η καλύτερη ομάδα στη Γερμανία και όταν πάτησε γκάζι, δεν μπόρεσε να τη σταματήσει κανείς. Έπαιξε τρομερά και στο πρώτο ματς στο Λονδίνο με την Τσέλσι. Ουσιαστικά είναι με το 1,5 πόδι στην επόμενη φάση, μετά το 0-3 του πρώτου αγώνα. Παρόλα αυτά, θέλει να κλειδώσει σήμερα την πρόκριση.

Στην αντίπερα όχθη, η Τσέλσι πέτυχε τον βασικό της στόχο στο αγγλικό πρωτάθλημα, που δεν ήταν άλλος από την εξασφάλιση της τετράδας. Εξασφάλισε την τετράδα με τη νίκη επί της Γουλβς, την τελευταία αγωνιστική. Έτσι, θα αγωνίζεται και του χρόνου στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Προέρχεται από την ήττα στον τελικό κυπέλλου από την Άρσεναλ. Ξέρει ότι δεν έχει πολλές πιθανότητες για πρόκριση απόψε, ωστόσο δεν έχει και τίποτα να χάσει. Θα κάνει λοιπόν το παιχνίδι της στο Μόναχο και ό,τι προκύψει!

Μπάγερν – Τσέλσι στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη Bet365 θα βρείτε επιλογές για το Νικητή του Αγώνα, το Over/Under, το Goal/No Goal, τις Αγορές Ημιχρόνου, τους Σκόρερ, τις Κάρτες, και πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις