Interwetten: Ρόμα – Πάρμα με κορυφαίες αγορές

Ανανεώθηκε:
interwetten

Για την 31η αγωνιστική στη Serie A, η Ρόμα υποδέχεται την Πάρμα (22:45) και η Interwetten προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

Ρόμα – Πάρμα στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από την τρίτη διαδοχική της ήττα στο πρωτάθλημα προέρχεται η Ρόμα, μετά και από εκείνες κόντρα σε Μίλαν (2-0 εκτός) και Ουντινέζε (0-2 εντός). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Πάουλο Φονσέκα φιλοξενήθηκε από τη Νάπολι, στην έδρα της οποίας ηττήθηκε με 2-1. Βρέθηκε πίσω στο 55′ και παρότι ισοφάρισε προσωρινά με τον Μικιταριάν, πέντε λεπτά αργότερα, εν τέλει δέχθηκε και δεύτερο τέρμα στο 82′, για το τελικό αποτέλεσμα. Στα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια, σημειώθηκε 2-3 Goals. Επτά νίκες, τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες ο εντός έδρας απολογισμός της, στο φετινό πρωτάθλημα.

Όπως η αποψινή της αντίπαλος, έτσι και η Πάρμα υπέστη την τρίτη διαδοχική της ήττα, μετά και από εκείνες κόντρα σε Ίντερ (1-2 εντός) και Βερόνα (3-2 εκτός). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Ρομπέρτο Ντ’Αβέρσα υποδέχθηκε τη Φιορεντίνα, από την οποία και ηττήθηκε με 1-2. Βρέθηκε πίσω στο σκορ με δυο πέναλτι (19′, 31′), για να μειώσει απλά στο τελικό αποτέλεσμα, με το πέναλτι του Κούτσκα, στο 49ο λεπτό. Στα πέντε τελευταία της παιχνίδια, σημειώθηκε Goal/Goal. Πέντε νίκες, πέντε ισοπαλίες και πέντε ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της, στο φετινό πρωτάθλημα.

Ρόμα – Πάρμα στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκόρερ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις