*20η αγωνιστική.

*Ματς 1ου γύρου: Χερεντιάνο – Καρταχίνες: 3-0

* Κεκλεισμένων των θυρών.

ΚΑΡΤΑΧΙΝΕΣ – ΧΕΡΕΝΤΙΑΝΟ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΚΑΡΤΑΧΙΝΕΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Ήταν καθοριστικά για την εξέλιξη του ματς, τα δύο γκολ που πέτυχε στο τελευταίο πεντάλεπτο του ημιχρόνου. Αυτά την έβαλαν σε θέση οδηγού κόντρα στη γηπεδούχο Σαν Κάρλος και καθόρισαν σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

Η Καρταχίνες έδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση μετά τη διακοπή. Αυτό αποτυπώνεται και στις τρεις σερί νίκες μετά τη διακοπή. Με αυτούς τους εννέα βαθμούς κατάφερε και μπήκε στην πρώτη τετράδα και το κλίμα είναι αρκετά καλό.

Προηγούμενο παιχνίδι: Πέρασε με 3-1 από την έδρα της Σαν Κάρλος. Προηγήθηκε με γκολ των Εστράδα και Χερνάντεζ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Δέχτηκε τη μείωση στο 56′, κλείδωσε τη νίκη με γκολ του Κιρός στο 71′.

ΚΑΡΤΑΧΙΝΕΣ Στατιστικά

* Οκτώ ματς δίχως ισοπαλία στο πρωτάθλημα (δες το στην bet365).

* Οκτώ παιχνίδια επίσης δίχως ισοπαλία εντός έδρας.

ΧΕΡΕΝΤΙΑΝΟ ΑΝΑΛΥΣΗ

Δυσκολεύτηκε για ένα ημίχρονο κόντρα στη Σάντος Ντε Γκουαπίλες για ένα ημίχρονο, όταν και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι στο 1-1. Μετά το 54′ όμως είδε τον αντίπαλο να μένει με 10 παίκτες και το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο.

Με αυτή τη νίκη έφτασε τις δύο συνεχόμενες και συνολικά τρέχει ένα αήττητο σερί τριών αγώνων. Έχει βρεθεί στην πρώτη τριάδα, φτάνοντας μάλιστα και σε απόσταση βολής από τη δεύτερη της βαθμολογίας, Αλαχουλένσε. Διαθέτει την κορυφαία άμυνα στη λίγκα (μαζί με την πρωτοπόρο Σάπρισα).

Προηγούμενο παιχνίδι: Εντός έδρας νίκη με 3-1 κόντρα στη Σάντος Ντε Γκουαπίλες. Σκόραρε με τον Ρουίζ στο 5′, δέχτηκε την ισοφάριση στο 44′. Με γκολ των Τόρες και Τεχέδα στο 65′ και στο 84′ αντίστοιχα πήρε τη νίκη.

ΧΕΡΕΝΤΙΑΝΟ Στατιστικά

* Στα τελευταία τρία εκτός έδρας δέχεται από ένα γκολ σε κάθε παιχνίδι.

* Στα τελευταία δύο ματς πρωταθλήματος έχει επιβεβαιώσει το goal & over 2.5.