Πότε ξεκινάει ξανά η Euroleague

Ανανεώθηκε:
euroleague pote ksekinaei

Όπως και οι υπόλοιπες μεγάλες διοργανώσεις σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, έτσι και η Euroleague ανέβαλε τη δράση της λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Εξάλλου, αυτό όφειλαν να κάνουν οι υπεύθυνοι με γνώμονα την προστασία όλων. Εδώ και καιρό λοιπόν, οι αγώνες της Ευρωλίγκας απουσιάζουν από το πρόγραμμα και από το κουπόνι πάμε στοίχημα.

Στοίχημα στο λεπτό μέσω Mobile | +21
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον παρακάτω πίνακα, μπορείτε να δείτε ποιά είναι η κατάσταση που επικρατεί αυτήν τη στιγμή σχετικά με την επανέναρξη της Euroleague:

Διοργάνωση Φάση Κατάσταση
Euroleague 6 αγώνες Regular Season + Playoffs Οριστική Αναβολή

Euroleague: Πότε αρχίζει ξανά

Ο επικεφαλής της διοργάνωσης, Τζόρντι Μπερτομέου, πήγε με το μέρος των παικτών. Έτσι, προέκυψε στο τέλος η οριστική αναβολή της φετινής σεζόν στη Euroleague. Αρχικά, οι παίκτες των ομάδων δήλωσαν ότι δεν θέλουν να αγωνιστούν. Οι κίνδυνοι για τραυματισμούς, λόγω της μακράς αποχής και της μικρής προετοιμασίας, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο. Μάλιστα, η Ένωση Παικτών έστειλε επιστολή στη Euroleague κάνοντας ξεκάθαρο και επίσημα ότι τάσσεται υπέρ της αναβολής.

Αργότερα, υπήρξε τηλεδιάσκεψη των μετόχων. Ο Μπερτομέου πρότεινε την αναβολή και αυτό ήταν που βρήκε σύμφωνους τους περισσότερους. Έτσι, η σεζόν 2019-2020 αναβλήθηκε οριστικά για την Ευρωλίγκα.

Νόμιμα και με ασφάλεια | +21
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ