Ιταλία: Τα πρακτορεία θα ανοίξουν τελευταία μετά την καραντίνα

Ανανεώθηκε:
Ιταλία πρακτορεία

Οι επίγειες επιχειρήσεις για πάμε στοίχημα και για τυχερά παιχνίδια εν γένει στην Ιταλία διατάχθηκαν να παραμείνουν κλειστές τουλάχιστον μέχρι τις 3 Μαΐου και πιθανότατα θα είναι οι τελευταίες επιχειρήσεις που θα τους επιτραπεί να επαναλειτουργήσουν, μετά την άρση της καραντίνας λόγω του κορωνοϊού.

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μέσα στο Σαββατοκύριακο, η ιταλική κυβέρνηση δημοσιοποίησε την τελευταία απόφαση για την αναστολή λειτουργιών των εμπορικών επιχειρήσεων, ώστε να περιοριστεί η εξάπλωση του κορωνοϊου. Τα πρακτορεία στοιχήματος, οι αίθουσες μπίνγκο και τα καταστήματα με live παιχνίδια έχει αποφασιστεί να παραμείνουν κλειστά τουλάχιστον μέχρι τις αρχές του επόμενου μήνα.

Η κυβέρνηση σχεδιάζει μία κλιμακωτή επαναλειτουργία των επιχειρήσεων από τις 4 Μαΐου, με αυστηρούς νόμους σχετικά με το πόσοι άνθρωποι θα επιτρέπονται μέσα σε ένα κατάστημα. Για παράδειγμα, τα καταστήματα με λιγότερο από 40 τ.μ. έκταση θα επιτρέπεται να εξυπηρετούν μόλις έναν πελάτη τη φορά και οι υπάλληλοι των καταστημάτων θα πρέπει να φορούν μάσκες και γάντια και θα πρέπει να απολυμαίνουν τωο χώρο δύο φορές την ημέρα.

Από τις 11 Μαΐου, η κυβέρνηση της Ιταλίας σκοπεύει να επιτρέψει τη λειτουργία σε δικαστήρια και κάποια επαγγελματικά γραφεία. Είναι πιθανό κάποια μπαρ, εστιατόρια και άλλα ψυχαγωγικά καταστήματα να ανοίξουν από τις 18 Μαΐου και μετά. Όλα βέβαια θα εξαρτηθούν από τον αριθμό των κρουσμάτων μέχρι εκείνη την περίοδο. Οι ιπποδρομίες στη Ρώμη και το Μιλάνο θα παραμείνουν κλειστές τουλάχιστον μέχρι τις 14 Μαΐου.

Οι online στοιχηματικές πλατφόρμες ευελπιστούν ότι μέχρι το τέλος Μαΐου η κυβέρνηση θα επιτρέψει την επανεκκίνηση των επαγγελματικών πρωταθλημάτων, όπως η Serie A, αν και οι αγώνες θα γίνονται κεκλεισμένων των θυρών. Η κυβέρνηση δεν αναμένεται να δώσει το οκ για άνοιγμα των γηπέδων μέχρι τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο και ακόμη κι αν συμβεί αυτό ο αριθμός των θεατών θα είναι περιορισμένος.

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ