Πέφτουν τα «διπλά» στη Λευκορωσία

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Σάββατο (04/04) σήμερα και στο κουπόνι υπάρχουν αγώνες που μαγνητίζουν το στοιχηματικό ενδιαφέρον. Κυρίως φυσικά, στο πρωτάθλημα Λευκορωσίας.. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τελευταίες κινήσεις στην πτώση αποδόσεων αλλά και ποιοι είναι οι τζίροι στοιχήματος.

Τo ΠΑΙΧΝΙΔΙ πιο αληθινό από ποτέ! |21+
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πτώση αποδόσεων

Στην πτώση αποδόσεων αρχικά, οι αλλαγές είναι αξιοσημείωτες σε δύο αγώνες. Αμφότεροι για το πρωτάθλημα Λευκορωσίας. Στο ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ – Ρουχ Μπρεστ, είναι το «διπλό» που κατηφορίζει. Το σημείο άνοιξε στο πολύ υψηλό 9.27 και τώρα εντοπίζεται στο 7.11. Η νίκη των φιλοξενούμενων όμως, υποχωρεί και στο ματς της Ντιναμό Μπρεστ με τη Σλάβια Μοζίρ, στην έδρα της πρώτης. Ειδικότερα, το «διπλό» άνοιξε στο 8.80 και πλέον βρίσκεται σε απόδοση 7.22.

Τζίροι στοιχήματος

Στο κομμάτι των τζίρων τώρα, το πρωτάθλημα Λευκορωσίας καταλαμβάνει και τις τρεις πρώτες θέσεις της κατάταξης. Την πρωτιά έχει το ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ – Ρουχ Μπρεστ. Τα πονταρίσματα σε αυτό το ματς ανέρχονται σε 322.744€ και το 88,40% πήγε στον «άσο». Δεύτερο στη σχετική λίστα είναι το Σαχτιόρ – Νέμαν Γκρόντνο. Εδώ στοιχηματίστηκαν 278.905€, με το 79,25% να κατευθύνεται στη νίκη της Σαχτιόρ. Την τριάδα κλείνει το Ντιναμό Μπρεστ – Σλάβια Μοζίρ. Σττον αγών παίχτηκαν ήδη 83.746€. Εξ αυτών, το 78,31% «έπεσε» στον «άσο».

Δείτε αναλυτικά πως διαμορφώνονται οι Τζίροι Στοιχήματος σήμερα