Ειδικά στοιχήματα για παίκτες και αθλητικές διοργανώσεις (Αποδόσεις)

Ανανεώθηκε:
Γιαννούλης Ελ Αραμπί

Ο κορωνοϊός έχει “χτυπήσει” τα πάντα στο πέρασμα του. Ο αθλητισμός και η ποδοσφαιρική βιομηχανία έχει υποστεί τεράστιες οικονομικές καταστροφές, αφού η πλειοψηφία των πρωταθλημάτων έχει βάλει “λουκέτο”, με το μέλλον τους να είναι αβέβαιο, όπως φυσικά και αυτό των ποδοσφαιριστών. Σε αυτή την περίπτωση ο Stoiximan έχει ανοίξει ειδική αγορά σχετικά με το αν θα παραμείνουν ή θα αποχωρήσουν από ελληνικούς και συλλόγους του εξωτερικού κάποιοι ποδοσφαιριστές, ενώ υπάρχουν αγορές για το Euro 2021, το Copa America και το UEFA Nations League.

Ειδικά παικτών στη Super League

Στην περίπτωση του Ολυμπιακού υπάρχουν επιλογές για τους Ελ Αραμπί, Τσιμίκα και Φορτούνη για το αν θα παραμείνουν ή θα συνεχίσουν την καριέρα τους σε άλλο σύλλογο. Το να παραμείνει στους “ερυθρόλευκους” ο Ελ Αραμπί προσφέρεται στο 1.65, ενώ το να αποχωρήσει στο 2.15. Στο 1.65 προσφέρεται η αποχώρηση του Τσιμίκα, ενώ το να μείνει στο υψηλό 2.15. Δύσκολα θα αποχωρήσει όπως όλα δείχνουν από τους Πειραιώτες ο Κώστας Φορτούνης, καθώς η παραμονή του είναι στο 1.12, ενώ η αποχώρηση του στο 5.65.

Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ, η απόδοση παραμονής για τον Κάρολ Σφιντέρσκι προσφέρεται στο 1.40, ενώ το να συνεχίσει αλλού την καριέρα του στο 2.80. Χαμηλά και η παραμονή του Τσούμπα Άκπομ που βρίσκεται στο 1.57, ενώ στο 2.30 η απόδοση για άλλο σύλλογο. Ανάλογη η κατάσταση και στην περίπτωση του Δημήτρη Γιαννούλη, καθώς το να συνεχίσει να ανήκει στον ΠΑΟΚ υπάρχει στο 1.40, ενώ στο 2.80 δίνεται η αποχώρηση του.

Η δράση δεν σταματά στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όσο για το μέλλον του Πέτρου Μάνταλου στην ΑΕΚ, το να συνεχίσει την καριέρα του στην Ένωση είναι στο χαμηλό 1.20, ενώ στο 4.20 το να αποχωρήσει. Με απόδοση 1.30 ο Μάρκο Λιβάγια φαίνεται πως δύσκολα θα αποτελέσει ξένο σώμα, τη στιγμή που το σενάριο αποχώρησης προσφέρεται στο 3.30.

Στον Παναθηναϊκό, η υπόθεση του Φρεντερίκο Μακέντα δείχνει δύσκολη, μιας η παραμονή του είναι στο 1.90, ενώ η απόδοση για την αποχώρηση του στο 1.85. Αντίθετα η παραμονή του Χατζηγιοβάννη στους “πράσινους” μοιάζει το πιο πιθανό σενάριο και δίνεται στο 1.35, ενώ στο 3.00 βρίσκουμε την αποχώρηση του.

Τέλος στον Άρη η παραμονή του Γιάννη Φετφατζίδη έχει τον ρόλο του αουτσάιντερ με απόδοση 1.95, ενώ το να αποχωρήσει βρίσκεται στο 1.80. Πολύτιμος για τους “κιτρινόμαυρους” ο Μπρούνο Γκάμα, η υπόθεση του οποίου φαίνεται πως θα έχει αίσιο τέλος βάσει των αποδόσεων. Στο 1.60 η παραμονή του, ενώ στο 2.65 είναι η αποχώρηση του.

Ανάλογα ειδικά στοιχήματα υπάρχουν φυσικά και για αστέρες μεγάλων ευρωπαϊκών κλαμπ, χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του Λιονέλ Μέσι, η παραμονή του οποίου στην Μπαρτσελόνα βρίσκεται μόλις στο 1.01. Πογκμπά, Κουτίνιο, Ομπαμεγιάνγκ, Μπέιλ και Σανέ είναι μερικοί από τους ποδοσφαιριστές που προσφέρονται στο ίδιο στυλ.

Ειδικά στοιχήματα σε Euro 2021 & Copa America

Το Euro μπορεί να αναβλήθηκε και επίσημα λόγω του κορωνοϊού, όπως έγινε γνωστό ωστόσο θα διεξαχθεί το 2021 και ο Stoiximan έχει ανοίξει αγορά για τον νικητή. Ως φαβορί με απόδοση 5.00 προσφέρεται η Αγγλία, ακολουθεί το Βέλγιο με 6.00 και η Γαλλία με 6.50. Ακολουθούν Ολλανδία (8.00), Γερμανία (9.00), Ιταλία (9.00) και Ισπανία (10.00).

Στο Copa America που είχε την ίδια τύχη με το Euro, η Αργεντινή με απόδοση 3.00 φαντάζει ως το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του. Ακολουθεί η Βραζιλία μ 3.50, ενώ στην 3η θέση με απόδοση 5.00 βρίσκεται η Κολομβία. Τον τίτλο του αουτσάιντερ έχουν Κατάρ και Αυστραλία που προσφέρονται στο 100.00. Τέλος, πολλά είναι και τα ειδικά στοιχήματα που προσφέρονται στο Nations League, όσον αφορά τον νικητή στα γκρουπ από τις  τέσσερις λίγκες (A, B, C, D).