Bet365: Φιορεντίνα – Μίλαν με κορυφαίες αποδόσεις

Ανανεώθηκε:
bet365 logo

Για την 25η αγωνιστική της Serie A, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Μίλαν (21:45) και η Bet365 είναι παρούσα στον αγώνα με κορυφαίες αποδόσεις!

Φιορεντίνα – Μίλαν στη Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την πρώτη της νίκη μετά από τρεις αναμετρήσεις και με απολογισμό μια ισοπαλία και δυο ήττες, πανηγύρισε και πάλι η Φιορεντίνα. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Τζιουσέπε Ιακίνι φιλοξενήθηκε από τη Σαμπντόρια, στην έδρα της οποίας επικράτησε με 1-5. Τα τέρματα των Τόρσμπι (αυτ. 8′), Βλάχοβιτς (πεν. 18′, 57′) και Κιέζα (πεν. 40′, 78′) ήταν και αυτά που της χάρισαν τη νίκη, με τους γηπεδούχους να μειώνουν απλά στο τελικό αποτέλεσμα, στο 90ο λεπτό. Στα τρία τελευταία της παιχνίδια, σημειώθηκε Over 2.5. Τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες ο εντός έδρας απολογισμός της, στο φετινό πρωτάθλημα, επικρατώντας μια φορά στα οκτώ πιο πρόσφατα αντίστοιχα ματς (1-3-4).

Επιστροφή στις νίκες και για τη Μίλαν, μετά από δυο αναμετρήσεις και με απολογισμό μια ισοπαλία και μια ήττα. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Στέφανο Πιόλι υποδέχθηκε την Τορίνο, της οποίας και επικράτησε με 1-0. Το τέρμα του Ρέμπιτς στο 25ο λεπτό, ήταν και αυτό που έκρινε την αναμέτρηση για την ομάδα του. Στα τρία από τα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια, σημειώθηκε Under 2.5. Έξι νίκες και έξι ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της, στο φετινό πρωτάθλημα, επικρατώντας στις δυο από τις τρεις πιο πρόσφατες εξόδους της.

Φιορεντίνα – Μίλαν στη Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη Bet365 θα βρείτε επιλογές για το Νικητή του Αγώνα, το Over/Under, το Goal/No Goal, τις Αγορές Ημιχρόνου, τους Σκόρερ, τις Κάρτες, και πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις