Interwetten: Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Άουγκσμπουργκ με κορυφαίες αγορές

Ανανεώθηκε:
interwetten

Για την 21η αγωνιστική της Bundesliga, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης υποδέχεται την Άουγκσμπουργκ (21:30) και η Interwetten προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Άουγκσμπουργκ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αήττητη παραμένει εδώ και τρεις αναμετρήσεις η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, μετρώντας δυο νίκες και μια ισοπαλία. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Άντι Χούτερ φιλοξενήθηκε από τη Φορτούνα Ντίσελντορφ, με την οποία μοιράστηκε από ένα βαθμό, μετά και το μεταξύ τους 1-1. Παρότι βρέθηκε πίσω στο 78′, κατάφερε εν τέλει να φέρει το ματς στα ίσα, με το τέρμα του Τσάντλερ, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία της παιχνίδια, σημειώθηκε G/G. Πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες ο εντός έδρας απολογισμός της, στο φετινό πρωτάθλημα, επικρατώντας μια φορά στα τέσσερα πιο πρόσφατα αντίστοιχα ματς (1-1-2).

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για την Άουγκσμπουργκ, μετά από τρεις διαδοχικές ήττες κόντρα σε Λειψία (3-1 εκτός), Ντόρτμουντ (3-5 εντός) και Ουνιόν Βερολίνου (2-0 εκτός). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Μάρτιν Σμιντ υποδέχθηκε τη Βέρντερ Βρέμης, της οποίας και επικράτησε με 2-1. Παρότι βρέθηκε πίσω στο 23′, με το αυτογκόλ του Γεβντάι, κατάφερε να κάνει την ανατροπή με τα τέρματα των Νίντερλεχνερ (67′) και Βάργκας (82′). Στα έξι από τα επτά τελευταία της παιχνίδια, σημειώθηκε Over 2.5. Δυο νίκες, τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της, στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας ηττηθεί στις δυο πιο πρόσφατες εξόδους της.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Άουγκσμπουργκ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκόρερ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις