Interwetten: Σίβασπορ – Ρίζεσπορ με κορυφαίες αγορές

Ανανεώθηκε:
interwetten

Για την 19η αγωνιστική της Süper Lig, η Σίβασπορ υποδέχεται τη Ρίζεσπορ (19:00) και η Interwetten προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

Σίβασπορ – Ρίζεσπορ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αήττητη παραμένει εδώ και δέκα αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα η Σίβασπορ, μετρώντας εννέα νίκες και μια ισοπαλία. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Ριζά Τσαλιμπάι φιλοξενήθηκε από τη Μπεσίκτας, στην έδρα της οποίας επικράτησε με 1-2. Προηγήθηκε στο έβδομο λεπτό με τον Γεσιλιούρτ και παρότι δέχθηκε την ισοφάριση στο 33′, εν τέλει το τέρμα του Γιαταμπαρέ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, της χάρισε και το “διπλό”. Στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της, σημειώθηκε G/G και Over 2.5. Οκτώ νίκες και μια ισοπαλία ο εντός έδρας απολογισμός της, στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας επικρατήσει στα επτά πιο πρόσφατα αντίστοιχα ματς.

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τη Ρίζεσπορ, μετά και την ήττα κόντρα στη Φενερμπαχτσέ (1-2 εντός). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Ισμαήλ Καρτάλ υποδέχθηκε την Γκεντσλερμπιρλίγκι, της οποίας και επικράτησε με 2-0. Προηγήθηκε με το τέρμα του Σκόντα στο 70′, ενώ ο ίδιος διαμόρφωσε και το τελικό αποτέλεσμα, πέντε λεπτά πριν το φινάλε. Στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, σημειώθηκε 2-3 Goals. Δυο νίκες, μια ισοπαλία και πέντε ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της, στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας ηττηθεί στις πέντε από τις έξι πιο πρόσφατες εξόδους της (1-0-5).

Σίβασπορ – Ρίζεσπορ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκόρερ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Interwetten