ΑΚΕΛ: “Διαφθορά και διαπλοκή στο κυπριακό ποδόσφαιρο”!

Ανανεώθηκε:
kypros-sthmena

O Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης μίλησε για τη διαφθορά και τη διαπλοκή στο κυπριακό ποδόσφαιρο, αναγνωρίζοντας τις διαρκείς υπόνοιες για στημένα παιχνίδια για το στοίχημα στη μεγαλόνησο.

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου τόνισε ότι ο κύριος Αναστασιάδης είχε επαναλάβει ανάλογες δηλώσεις και το 2015. Επέκρινε τον πρόεδρο της χώρας ότι δεν προχώρησε σε μέτρα για να παταχθούν περιστατικά διαφθοράς στο ποδόσφαιρο της Κύπρου. Είπε ότι δε νομοθέτησε για αυστηρούς μηχανισμούς ελέγχου του ποδοσφαίρου και του στοιχήματος και δεν πάρθηκαν μέτρα για τα οποία είχε δεσμευτεί στο παρελθόν, σχετικά με τον αυστηρότερο έλεγχο στους διοικούντες της ΚΟΠ.

Ο κύριος Στεφάνου τόνισε ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και η κυβέρνησή του δεν έπραξαν τίποτα ουσιαστικό. Η διαφθορά και η διαπλοκή στο κυπριακό ποδόσφαιρο καλά κρατούν και η UEFA συνεχίζει να στέλνει κόκκινους φακέλους για χειραγωγημένα παιχνίδια, αλλά η κυβέρνηση δεν προχωρά σε ουσιαστικές αλλαγές.

Ο εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ τόνισε ότι ο Πρόεδρος έχει ευθύνη για την κατάσταση και ότι οφείλει να ενεργήσει δραστικά, ώστε να αλλάξει το περιβάλλον στη χώρα. Η ΚΟΑ και οι ηγέτες του ποδοσφαίρου θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και δήλωσε ότι δεν φτάνουν οι διαπιστώσεις και οι διακυρήξεις. “Χρειάζονται μέτρα”.

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ