Interwetten: Ρόμα – Γιουβέντους με κορυφαίες αγορές

Ανανεώθηκε:
interwetten

Για την 19η αγωνιστική της Serie A, η Ρόμα υποδέχεται τη Γιουβέντους (21:45) και η Interwetten προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

Ρόμα – Γιουβέντους στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για τη Ρόμα, μετά από πέντε αναμετρήσεις και με απολογισμό τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Πάουλο Φονσέκα υποδέχθηκε την Τορίνο, από την οποία και ηττήθηκε με 0-2. Βρέθηκε πίσω στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, δεχόμενη και ένα δεύτερο στα τελευταία λεπτά, από το σημείο του πέναλτι. Στα τέσσερα από τα έξι τελευταία της παιχνίδια, σημειώθηκε Over 2.5. Πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες και δυο ήττες ο εντός έδρας απολογισμός της, στο φετινό πρωτάθλημα, επικρατώντας στα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα της (4-0-1).

Από την τρίτη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα προέρχεται η Γιουβέντους, μετά και από εκείνες επί των Ουντινέζε (3-1 εντός) και Σαμπντόρια (1-2 εκτός). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι υποδέχθηκε την Κάλιαρι, την οποία και συνέτριψε με 4-0, Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος σημείωσε χατ τρικ (49′, πεν. 67′, 82′), ενώ δίχτυα βρήκε και ο Ιγουαΐν (81′). Στα έξι τελευταία της παιχνίδια, σημειώθηκε Over 2.5. Έξι νίκες, δυο ισοπαλίες και μια ήττα ο εκτός έδρας απολογισμός της, στο φετινό πρωτάθλημα, επικρατώντας στις τρεις από τις τέσσερις πιο πρόσφατες εξόδους της (3-0-1).

Ρόμα – Γιουβέντους στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκόρερ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Interwetten